Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентам львівських вузів та аспірантам призначено академічні стипендії Кабінету Міністрів України

Опубліковано: П`ятниця, 01 липня 2016 

min
max

Уряд призначив академічні стипендії Кабінету Міністрів України студентам вищих навчальних закладів та аспірантам. Це передбачено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 червня 2016 р. № 454-р.

Зокрема, академічні стипендії отримуватимуть шестеро студентів вищих навчальних закладів Львівської області, а також двоє аспірантів.

Відповідно до Положення про зазначену стипендію, вона призначається студентам - відмінникам вищих навчальних закладів та аспірантам за визначні успіхи у навчанні та науковій роботі. Кандидатів на призначення даної стипендії відібрано відповідно до пропозицій вищих навчальних закладів, які попередньо розглядалися вченими радами.

В цьому році студенти університетів, академій, інститутів, котрим призначено академічні стипендії Кабінету Міністрів України, отримуватимуть по 1 243 гривні на місяць, а аспіранти – 3302,8  рн. на місяць.

СПИСОК

студентів вищих навчальних закладів, яким призначено

академічну стипендію Кабінету Міністрів України

на ІІ семестр 2015/16 навчального року

ГЕНИК Оксана Ярославівна, студентка Державного вищого навчального закладу «Національний лісотехнічний університет України»

ГУБАР Анна Юріївна, студентка Національного університету «Львівська політехніка»

ЛОГВИН Ігор Дмитрович, курсант Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного

МЯКУШКО Анастасія Олександрівна, студентка Львівської національної музичної академії імені М.В. Лисенка

РУЦЬКИЙ Павло Валерійович, студент Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького

ЦЬОНА Галина Юріївна, студентка Львівського інституту економіки і туризму

СПИСОК

аспірантів вищих навчальних закладів, яким призначено

академічну стипендію Кабінету Міністрів України

на 2016/2017 навчальний рік

ГОМЗА Юрій Володимирович, аспірант Львівського національного університету імені Івана Франка

ГУСЬКОВ Павло Олександрович, аспірант Національного університету «Львівська політехніка»

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Опубліковано: П`ятниця, 24 травня 2019 На базі Екологічного коледжу Львівського національного аграрного університету відбулось засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. На засіданні були присутні представники з навчальних закладів Львівщини. Участь у методичному об’єднанні...

Переглядів: 769 Коментарів: 0

Вища освіта

Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Опубліковано: Понеділок, 25 березня 2019 Нещодавно на базі Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбулось засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. На засіданні були присутні 22 представники з навчальних закладів Львівщини. Розпочалось засідання з вітального...

Переглядів: 687 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook