Період публікації:

від

до

Категорія:

Вступ 2016: Як подати заяву на вступ до ВНЗ, якщо у документах абітурієнта вказані різні прізвища

Опубліковано: Вівторок, 19 липня 2016 

min
max

Міністерство освіти і науки України дозволило абітурієнтам подавати заяви на вступ до вищих навчальних закладів у паперовій формі, якщо у їх документах про раніше здобуту освіту та документах, що посвідчують особу, вказані різні прізвища.

Про це йдеться в офіційному листі Міністерства освіти і науки України керівникам вищих навчальних закладів за підписом Першого заступника Міністра освіти і науки Інни Совсун.

Таке рішення в Міносвіти прийняли у зв’язку з численними зверненнями вступників, у яких через неспівпадіння прізвища в документах виникали складнощі з коректним оформленням заяви на вступ до ВНЗ.

«Цьогоріч вперше вступ на «бакалавра» практично повністю здійснюється онлайн за допомогою електронної системи. Ми вирішили підтримати абітурієнтів, у яких у зв’язку з різними життєвими обставинами вказані різні прізвища у документах, та дозволити їм подавати заяви в паперовій формі. Це рішення було прийнято, оскільки електронна система не містить даних про осіб, що змінили прізвища, тому ми не можемо співвіднести цю інформацію з документами», – пояснює Інна Совсун.

Нагадуємо, що в МОН діє консультативна телефонна лінія. Якщо абітурієнт зіткнувся з труднощами при поданні електронних заяв на вступ, він можете звернутися за допомогою за тел.: (044) 481-32-15, 068-951-25-13. Для дзвінків з території Криму та тимчасово непідконтрольних територій Донецької та Луганської областей: 050-550-54-11; 0 800 504 425.Консультативні телефонні лінії працюють протягом вступної кампанії в робочі дні з 9:00 до 18:00.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

МОН: Система розподілу держзамовлення повністю виправдала себе МОН: Система розподілу держзамовлення повністю виправдала себе Опубліковано: П`ятниця, 26 серпня 2016 Попередні результати вступної кампанії 2016 року свідчать, що цьогорічна система розподілу держзамовлення, коли “місце йде за студентом”, цілком виправдала себе – вдалося забезпечити справедливий та прозорий розподіл бюджетних місць. Про це сьогодні, 26 серпня 2016 року, під час брифінгу в Клубі Кабінету...

Переглядів: 3478 Коментарів: 0

Випускникам шкіл

Інна Совсун: У цьому році рекордна кількість абітурієнтів має шанси вступити на бюджетні місця – не поспішайте писати заяву на контракт Інна Совсун: У цьому році рекордна кількість абітурієнтів має шанси вступити на бюджетні місця – не поспішайте писати заяву на контракт Опубліковано: П`ятниця, 29 липня 2016 Заяву на контракт можна написати до 10 серпня, зарахування контрактників відбуватиметься до 12 серпня – вступники повинні до цього часу принести оригінали своїх документів. Про це 28 липня під час прес-конференції на тему «Вступна кампанія 2016. Етап 2 – Зарахування» розказала Перший заступник Міністра...

Переглядів: 2965 Коментарів: 0

Випускникам шкіл
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook