Період публікації:

від

до

Категорія:

Міносвіти дозволило вишам довше обробляти заяви від абітурієнтів на мистецькі спеціальності

Опубліковано: Вівторок, 19 липня 2016 

min
max

Міністерство освіти і науки дозволило вищим навчальним закладам Міністерства культури України приймати документи від абітурієнтів, які вступають на мистецькі спеціальності, у паперовому вигляді до 20 липня з подальшим електронним опрацюванням приймальними комісіями до 25 липня. Відповідний лист підписано Міністром освіти і науки Лілією Гриневич.

Таке рішення прийнято на прохання Міністерства культури, а також у зв’язку з тим, що термін подання заяв до мистецьких вищих навчальних закладів коротший, ніж в інші ВНЗ.

«Враховуючи виключні обставини, викладені у зазначеному листі, Міністерство, як виняток, не заперечує проти прийому вищими навчальними закладами, що належать до сфери управління Міністерства культури, заяв вступників у паперовій формі до 20 липня 2016 року включно з подальшим електронним опрацюванням до 25 липня 2016 року», – йдеться у листі.

У МОН зазначають, що для вступу за мистецькими спеціальностями абітурієнтам необхідно брати участь у творчих випробуваннях, які в більшості мистецьких вишах планувалося розпочати вже 18 липня і закінчити до 21 липня.

Таким чином, ці виші зможуть приймати паперові заяви від абітурієнтів як і раніше – до 20 липня, проте матимуть більше часу, щоб обробити всю інформацію та завантажити дані всіх паперових заяв від абітурієнтів до Єдиної державної електронної бази з питань освіти.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

МОН: Система розподілу держзамовлення повністю виправдала себе МОН: Система розподілу держзамовлення повністю виправдала себе Опубліковано: П`ятниця, 26 серпня 2016 Попередні результати вступної кампанії 2016 року свідчать, що цьогорічна система розподілу держзамовлення, коли “місце йде за студентом”, цілком виправдала себе – вдалося забезпечити справедливий та прозорий розподіл бюджетних місць. Про це сьогодні, 26 серпня 2016 року, під час брифінгу в Клубі Кабінету...

Переглядів: 3478 Коментарів: 0

Випускникам шкіл

Інна Совсун: У цьому році рекордна кількість абітурієнтів має шанси вступити на бюджетні місця – не поспішайте писати заяву на контракт Інна Совсун: У цьому році рекордна кількість абітурієнтів має шанси вступити на бюджетні місця – не поспішайте писати заяву на контракт Опубліковано: П`ятниця, 29 липня 2016 Заяву на контракт можна написати до 10 серпня, зарахування контрактників відбуватиметься до 12 серпня – вступники повинні до цього часу принести оригінали своїх документів. Про це 28 липня під час прес-конференції на тему «Вступна кампанія 2016. Етап 2 – Зарахування» розказала Перший заступник Міністра...

Переглядів: 2964 Коментарів: 0

Випускникам шкіл
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook