Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулася обласна серпнева конференція «Підсумки розвитку ДЮСШ Львівщини як закладів позашкільної освіти у 2015/2016 навчальному році та завдання на 2016/2017 навчальний рік»

Опубліковано: Понеділок, 29 серпня 2016 

min
max

26 серпня 2016 року в актовій залі Франківської районної адміністрації міста Львова відбулася обласна конференція директорів та старших тренерів відділень з видів спорту усіх дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львівщини, керівників обласних організацій ФСТ та відомств, завідувачів секторів фізичної культури та спорту районних державних адміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення.  Участь у роботі конференції взяв голова громадської ради при Львівській облдержадміністрації Степан Середа.

Відтак майже 200 фахівців галузі проаналізували та обговорили так питання порядку денного:

1. Стан і перспективи розвитку дитячо-юнацьких спортивних шкіл у Львівській області.

2. Забезпечення медичного огляду та виконання правил техніки безпеки в діяльності ДЮСШ області.

3. Актуальні питання територіальної реформи для галузі фізичної культури та спорту й модель діяльності ДЮСШ в умовах об’єднаної територіальної громади.

4. Про здійснення допорогових публічних закупівель позашкільними навчальними закладами сфери фізичної культури та спорту через систему “ProZorro”.

5. Актуальні питання законодавчих та програмно-нормативних засад розвитку галузі фізичної культури та спорту.

В обговоренні питань порядку денного взяли участь заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба; начальник відділу спорту та проведення заходів управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Уляна Штангрет; начальник відділу департаменту економічної політики Львівської облдержадміністрації Тарас Ситник; директор обласного центру «Інваспорт» Мирослав Ніколаєв; начальник відділу департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Олена Кондрат; проректор Львівського державного університету фізичної культури Володимир Левків; директор Львівського училища фізичної культури Степан Родак; головний лікар Львівського обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру Степан Середа та ін.

         Учасники конференції одноголосно підтримали пропозицію щодо віднесення посад тренерів-викладачів до переліку посад педагогічних працівників з відповідним зверненням до галузевого Міністерства та сформували пропозиції Мінмолодьспорту та профільного Комітету Верховної ради України щодо проекту Закону України «Про фізичне виховання та спорт».

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Українська школа в умовах гострих викликів XXI ст. (фото) Українська школа в умовах гострих викликів XXI ст. (фото) Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 7 лютого 2020 року педагоги КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» Дацко Н.Б., Гірна У.Є., Юрків Р.С., Захаревич О.Т. взяли участь у Першій Всеукраїнській педагогічній різдвяній конференції на тему: «Українська школа в умовах гострих викликів XXI...

Переглядів: 1093 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Запрошуємо до участі в науково-практичній конференції «Національна ідентичність як проблема науки й освіти» Запрошуємо до участі в науково-практичній конференції «Національна ідентичність як проблема науки й освіти» Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020 12 березня у Києві, в рамках Одинадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та виставки освіти за кордоном «World Edu», відбудеться науково-практична конференція «Національна ідентичність як проблема науки й освіти». Мета конференції: визначення наукових основ та практичних способів розв’язання...

Переглядів: 658 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook