Період публікації:

від

до

Категорія:

Проведено семінар для методистів з психологічної служби системи освіти (фото)

Опубліковано: Понеділок, 12 вересня 2016 

min
max

У четвер, 8 вересня, на базі Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся навчально-практичний семінар «Методичне забезпечення пріоритетних напрямків діяльності психологічної служби системи освіти Львівської області на 2016-2017 н р.».

У семінарі взяли участь: начальник управління департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Книшик С.І., завідувач кафедри практичної психології ЛОІППО, кандидат психологічних наук Корнієнко І.О., завідувач кабінету практичної психології та соціальної роботи Приведа Л.І., методисти Кизима І.І. та Яремкович Н.Б., а також 32 методисти з психологічної служби рай(міськ)методкабінетів та практичні психологи об’єднаних територіальних громад Львівської області.

Світлана Книшик відзначила важливу роль практичного психолога у психологічному супроводі навчально-виховного процесу освітнього закладу, захисті психічного здоров’я та підвищенні психологічної культури учнів, батьків, вчителів, керівників закладів освіти, наданні допомоги постраждалим від військових дій та дітям з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Особливу увагу було приділено оптимізації науково-методичного забезпечення діяльності психологічної служби в умовах децентралізації та побудові чіткої системи комунікацій. Як позитивне, Світлана Іванівна відзначила посилення дієвої взаємодії фахівців психологічної служби та психолого-медико-педагогічних консультацій, що спонукається запровадженням інклюзивної освіти дітей з особливими освітніми потребами та окреслені основні завдання практичних психологів в умовах інклюзії.

Керівники семінару ознайомили учасників з пріоритетними напрямками роботи на 2016-2017 н.р., визначили основні тенденції та перспективи розвитку психологічної служби освіти Львівської області.

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбувся навчально-практичний семінар для слухачів «Школи молодого працівника психологічної служби» Відбувся навчально-практичний семінар для слухачів «Школи молодого працівника психологічної служби» Опубліковано: П`ятниця, 22 вересня 2017 Розпочала роботу дворічна «Школа молодого працівника психологічної служби», яку вже не один рік проводить кабінет практичної психології і соціальної роботи ЛОІППО.                             Складність оволодіння професією практичного психолога, соціального педагога полягає в тому, що крім набуття...

Переглядів: 528 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Навчально-практичний семінар для керівників районних (міських) психологічних служб та методистів РМК/ММК Навчально-практичний семінар для керівників районних (міських) психологічних служб та методистів РМК/ММК Опубліковано: Середа, 06 вересня 2017 Психологічна служба системи освіти України – важлива частина цілісної системи освіти, яка поєднує в собі науковий, прикладний, практичний та організаційний аспекти. У Концепції “Нова українська школа” значну роль відведено висококваліфікованим психологам та соціальним педагогам у формуванні та вихованні...

Переглядів: 640 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook