Період публікації:

від

до

Категорія:

Урок українознавства в шкільному історико-краєзнавчому музеї при Білокамінському НВК

Опубліковано: Понеділок, 19 вересня 2016 

min
max

     Вивчаючи у 7 класі тему «Історія мого села. Народні ремесла українців», учні відвідали історико-краєзнавчий музей при Білокамінському НВК. Вони мали змогу ознайомитися з матеріали, які розповідають про історію та духовне життя села і школи, а саме: отримали інформацію про археологічні дослідження нашого краю; побачити фотографії руїн замку, костелу, монастиря; дізналися більше про  народні художні промисли і ремесла.

      У другій кімнаті  оглянули стародавні речі українського народного побуту: знаряддя праці, вироби з дерева, з соломи та лози, зі скла,  гончарні вироби, українську народну вишивку та інші побутові речі.

Такі уроки  залучають учнів до вивчення та збереження історико-культурної спадщини нашого народу, заохочують  до пошукової, краєзнавчої, дослідницької, художньо-естетичної та природоохоронної роботи, до вивчення історії, етнографії, побуту, суспільного життя, культури рідного краю.

 

Вчитель української мови та літератури

Желізняк З. Т.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook