Період публікації:

від

до

Категорія:

У Дрогобичі пройшов круглий стіл на тему: «Місце та роль фізичної культури в концепції Нової української школи» (фото)

Опубліковано: Понеділок, 26 вересня 2016 

min
max

22 вересня у залі засідань методичного кабінету відділу освіти Дрогобицької райдержадміністрації відбувся «круглий стіл» на тему: «Місце та роль фізичної культури в концепції Нової української школи».

В обговоренні взяли участь викладачі кафедри теорії та методики фізичного виховання Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка та учителі фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів Дрогобиччини.

Активну дискусію викликала доповідь доцента кафедри теорії та методики фізичного виховання ДДПУ ім. І. Франка, к. фіз. вих. Ірини Турчик про місце та роль фізичної культури в концепції Нової української школи. Баченню перспектив її розвитку сприяла робота доповідача в експертній групі Міністерства освіти і науки України, вивчення досвіду фізичного виховання у країнах зарубіжжя, Англії та Польщі зокрема.

З особливостями проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України учасників круглого столу ознайомив декан факультету фізичного виховання ДДПУ ім. І. Франка, к. пед. н., доцент Роман Чопик.

В.о. начальника відділу освіти району Іван Стецко зупинився на питаннях удосконалення спортивно-масової роботи, зміцненні спортивної матеріальної бази навчальних закладів.

Активну участь у роботі круглого столу взяли: к.пед.н., доцент, заступник декана з наукової роботи факультету фізичного виховання Олександр Логвиненко, викладач кафедри теорії та методики фізичного виховання Лілія Михаць, завідувач методичного кабінету Володимир Штокайло, методист Ігор Михаць, вчителі фізичної культури.

Немає коментарів

Схожі статті:

Проблеми пацієнтів з орфанним захворюванням обговорили під час круглого столу Проблеми пацієнтів з орфанним захворюванням обговорили під час круглого столу Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 У Львівські ОДА сьогодні, 28 лютого, відбувся круглий стіл «День орфанних захворювань», під час якого порушили питання проблем та викликів, з якими щодня стикаються пацієнти України з рідкісним (орфанним) захворюванням. «Ніхто не заперечує, що потрібно ремонтувати дороги, школи та інші об’єкти. Але...

Переглядів: 1273 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

Круглий стіл за участю роботодавців на тему: «Ринок праці. Працевлаштування молоді в реаліях сьогодення» Круглий стіл за участю роботодавців на тему: «Ринок праці. Працевлаштування молоді в реаліях сьогодення» Опубліковано: Субота, 11 січня 2020 Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували для студентів коледжу круглий стіл за участю роботодавців на тему: «Ринок праці. Працевлаштування молоді в реаліях сьогодення». На зустріч було запрошено провідного менеджера...

Переглядів: 1668 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook