Період публікації:

від

до

Категорія:

Команда Львівської області виборола третє місце у Всеукраїнських змаганнях юних інспекторів руху (фото)

Опубліковано: Вівторок, 27 вересня 2016 

min
max

В Одесі, на базі дитячого центру «Молода гвардія», відбулись Всеукраїнські змагання юних інспекторів руху та фінал гри КВН ЮІР. У цьогорічному зльоті взяли участь 20 команд з різних куточків України. Школярі з Львівщини вибороли третє місце у змаганнях юних інспекторів руху та друге – у фіналі конкурсу КВН ЮІР.

Всеукраїнський зліт розпочався 6 вересня. Змагання тривали декілька днів та складалися з шести етапів. Діти демонстрували своє вміння вправно керувати велосипедом та виконували завдання журі у конкурсі «Юний регулювальник». Окрім цього, відповідали на запитання із Правил дорожнього руху, розказували, як слід надавати першу медичну допомогу постраждалим у ДТП.

Як завжди, яскравими та видовищними були театралізовані виступи команд, у яких вони переконували однолітків дбати при безпеку на дорозі. Дуже цікавими виявилися й плакати, які діти підготували на конкурс соціальної реклами з безпеки дорожнього руху.

За підсумками всіх етапів Всеукраїнських змагань юних інспекторів руху, команда ЮІР Львівської області, яку представляли учні школи № 42 міста Лева, отримала третє місце. Крім цього, капітан львівських ЮІРцівців Марічка Чорнорбай одержала відзнаку у номінації «Кращий регулювальник».

За інформацією відділу управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Львівській області

Ключові слова:

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook