Період публікації:

від

до

Категорія:

Засідання обласного методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін (фото)

Опубліковано: Понеділок, 10 жовтня 2016 

min
max

На базі ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права» 5 жовтня відбулось засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області.

Розпочалось засідання з вітального слова заступника директора з навчальної роботи Львівського кооперативного коледжу економіки і права Лесі Федак, яка привітала учасників методоб’єднання в стінах навчального закладу, розповіла про виш та побажала плідної праці.

З доповіддю виступила голова методичного об’єднання економічних дисциплін Олександра Кондратович. Вона ознайомила присутніх із завданням методичного об’єднання на 2016-2017 навчальний рік. Олександра Богданівна акцентувала на важливості таких засідань, які об’єднують для професійного спілкування викладачів фінансів, економіки, бухгалтерського обліку та здійснюють підготовку фахівців економічного напрямку, дають змогу обмінюватись професійним досвідом щодо використання сучасних інноваційних технологій.

Під час засідання методичного об’єднання було розглянуто низку питань, внесених до порядку денного:

  • обмін досвідом роботи щодо забезпечення методики викладання економічних дисциплін відповідно до сучасних вимог;
  • використання міжпредметних зав’язків у підготовці до дипломного проектування та курсових робіт та інші.

На засіданні методичного об’єднання економічних дисциплін були представники з навчальних закладів Львівщини, а саме: Технічний коледж Національного університету «Львівська політехніка», Дрогобицький механіко-технологічний коледж, Стрийський коледж Львівського національного аграрного університету, Львівський автомобільно-дорожній коледж Національного університету «Львівська політехніка», Львівський кооперативний коледж економіки і права, Новороздільський політехнічний коледж, Львівський коледж транспортної інфраструктури Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна та інші.

Методист Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області Ірина Тарасюк розповіла присутнім про курси підвищення кваліфікації та атестацію викладачів, здобутки, недоліки, перспективи.

Викладачі поділилися власним досвідом проведення занять з економічних дисциплін, зупинилися на проблемах професійної підготовки студентів у сучасних умовах.

Зустріч пройшла активно, плідно, в доброзичливій обстановці. Всі учасники зібрання високо оцінили рівень проведення заходу та щиро подякували адміністрації й викладацькому складу циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права за плідну співпрацю.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбулося засідання методоб’єднання завідувачів і методистів заочних відділень ВНЗ І-ІІ р.а. (фото) Відбулося засідання методоб’єднання завідувачів і методистів заочних відділень ВНЗ І-ІІ р.а. (фото) Опубліковано: Четвер, 02 листопада 2017 Нещодавно на базі Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбулось засідання методичного об’єднання завідувачів і методистів заочних відділень ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. Відкрив засідання заступник директора з навчально-методичної роботи Ігор Леськів, який від імені...

Переглядів: 688 Коментарів: 0

Вища освіта

Відбулося засідання методоб’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області (фото) Відбулося засідання методоб’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області (фото) Опубліковано: П`ятниця, 13 жовтня 2017 Представники Львівського кооперативного коледжу економіки і права, циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності взяли участь у засіданні методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області, що відбулось на базі ВСП Технологічний коледж...

Переглядів: 1120 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook