Період публікації:

від

до

Категорія:

До уваги учнів 10-11 класів! В Україні реалізується проект «10 Minschool»

Опубліковано: П`ятниця, 21 жовтня 2016 

min
max

Розвиваючи прогресивні ідеї дистанційної освіти в Україні, міжнародна компанія «10 Minschool» підготувала відеоуроки українською мовою для учнів 10-11 класів з основних шкільних предметів за програмою Міністерства освіти і науки України.

«Наша мета – допомогти тим, хто з різних причин не може відвідувати школу, хто готується до тестування, хто не має можливості регулярно навчатися», – зазначають організатори.

Міжнародний проект «10 Minschool» – це впровадження найсучасніших технологій в навчальний процес. Він успішно реалізується в Ізраїлі, Франції та інших країнах. За рік відеоуроки для учнів 10-11 класів пройшли апробацію в школах України.

Оскільки дистанційна освіта стрімко поширюється по всьому світу, організатори проекту ставлять перед собою ціль розвивати проект і в Україні. Саме тому міжнародна компанія «10 Minschool» пропонує українським школярам та вчителям безкоштовний доступ до відеоуроків, онлайн-занять та бібліотеки, яка містить більше тисячі тем шкільної навчальної програми.

З інформаційними матеріалами можна ознайомитися на нашому сайті: http://www.10minschool.ua.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook