Період публікації:

від

до

Категорія:

Вікторина з англійської мови (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 11 листопада 2016 

min
max

Неможливо вивчити іноземну мову, не знаючи культуру та традиції країни, в якій говорять на цій мові. Тому, щоб ознайомити своїх вихованців з культурними звичками та традиціями країн, мова яких вивчається, викладачі Циклової комісія іноземних мов Львівського кооперативного коледжу економіки і права Оксана Лин та Наталія Кірічкова (голова комісії – Олена Яницька) провели вікторину з англійської мови на тему: «Що ви знаєте про Сполучені Штати Америки і Великобританію?». У вікторині взяли участь студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» і «Право».

Мета заходу – закріпити і перевірити знання студентів коледжу з англійської мови з тем «Великобританія», «Сполучені Штати Америки».

Даний захід надає можливість розвивати мову, пам’ять, мислення, логічне мислення, швидкість, діалогічне мовлення, уяву, творчість; виховувати цікавість у вивченні англійської мови, естетику мови й мовлення в англомовній атмосфері, дружні відносини в колективі, чесність та доброзичливість.

Змагання складалось з трьох раундів, під час яких студенти показали свої знання з англійської мови, історії та культури США та Британії. Під час вікторини студенти поринули в атмосферу англомовного середовища, де змогли проявити себе і свої знання, виконуючи різноманітні завдання, пов’язані зі сприйняттям мови на слух, визначенням історичних пам’яток і визначних осіб США та Британії.

Згідно з вимогами сучасності широко використано інформаційні технології. В ході заходу була вдало організована групова робота. Студенти спеціальностей, продемонстрували вміння співпрацювати разом та високий рівень комунікабельності, відповідальності та рівень знань з англійської мови.

Атмосфера заходу була сприятливою для засвоєння інформації та виховання у студентів любові та поваги до представлених країн.

Адміністрація коледжу вдячна організаторам за проведений захід, а студентам побажали успіхів та не зупинятись на досягнутому.

Переможцями вікторини стали студенти спеціальності «Право», які проявили ґрунтовніші знання. Усі студенти були нагороджені сувенірами, а переможці одержали ще й грамоти.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

Вікторина з англійської мови «Fun English» в НРЦ  «Левеня» Вікторина з англійської мови «Fun English» в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Середа, 12 лютого 2020 11 лютого 2020 року для учнів 2-Б класу I відділення Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» пройшла вікторина з англійської мови «Fun English». Метою заходу було поглибити та закріпити знання учнів з вивчених тем; розвивати логічне мислення, швидкість,...

Переглядів: 1147 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

У Львівському кооперативному коледжі провели вікторину «Знай свої права» У Львівському кооперативному коледжі провели вікторину «Знай свої права» Опубліковано: П`ятниця, 19 жовтня 2018 З нагоди Дня юриста викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін (Руслана Юзьків, Людмила Бачинська, Катерина Костів, Наталія Загорбенська та ін.) Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували і провели пізнавально-інтелектуальну вікторину на тему: «Знай свої права» серед студентів...

Переглядів: 409 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook