Період публікації:

від

до

Категорія:

У ЛОДА обговорили зміни та особливості ЗНО-2017 (фото)

Опубліковано: Понеділок, 14 листопада 2016 

min
max

Актуальні питання організації і проведення зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації обговорювали на прес-конференції за участі директора департаменту освіти і науки ЛОДА Любомири Мандзій та директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариси Середяк сьогодні, 14 листопада.

Так, директор Лариса Середяк повідомила, що цього року результати ЗНО з української мови і літератури, математики або історії України та одного з предметів на вибір учня зараховуються як результати державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освіти. Із обраних предметів кожен учасник отримає оцінку у 200-бальній шкалі за системою ЗНО та у 12-бальній для отримання атестату.

«Зауважу, що якщо випускник другим предметом обрав математику, то він має право третім предметом обрати історію України і навпаки. Усього для вибору проведення ДПА у формі ЗНО винесено 12 предметів. Традиційні випускні іспити у 11 класах не проводитимуть», - зазначила Лариса Середяк.

За словами Любомири Мандзій, ЗНО із іноземних мов, окрім англійської, цього року проведуть в один день. Вона також повідомила про скорочення, порівняно із минулим роком, термінів реєстрації на ЗНО: «Зовнішнє незалежне оцінювання проходитиме з 23 травня до 16 червня 2017 року, а реєстрація на основну сесію ЗНО триватиме з 6 лютого до 17 березня 2017 року».

Варто зазначити, що пробне оцінювання з української мови та літератури проведуть 1 квітня, із предметів на вибір – 8 квітня. Реєстрація триватиме із 10 до 31 січня.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівський фізико-математичний ліцей очолив рейтинг шкіл України за підсумками ЗНО-2017 Львівський фізико-математичний ліцей очолив рейтинг шкіл України за підсумками ЗНО-2017 Опубліковано: Середа, 27 вересня 2017 Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг загальноосвітніх шкіл України за підсумками ЗНО 2017 року. За його результатами Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при Львівському національному університеті імені Івана Франка посів першу сходинку з результатом 167,2 рейтингових...

Переглядів: 651 Коментарів: 0

Випускникам шкіл

Складено рейтинг найкращих шкіл Львівщини за підсумками ЗНО 2017 року Складено рейтинг найкращих шкіл Львівщини за підсумками ЗНО 2017 року Опубліковано: Четвер, 21 вересня 2017 Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг загальноосвітніх шкіл Львівської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2017 року. Відтак, найкращими загальноосвітніми закладами Львівщини визнано: Дрогобицький педагогічний ліцей, Новояворівський НВК...

Переглядів: 1098 Коментарів: 0

Випускникам шкіл
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook