Період публікації:

від

до

Категорія:

Учнівську та студентську молодь Львівщини запрошують до участі у конкурсі малюнків про донорську кров

Опубліковано: П`ятниця, 02 грудня 2016 

min
max

Впродовж листопада 2016 – квітня 2017 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» спільно з Литовським національним центром крові проводить ІІ Міжнародний українсько-литовський конкурс малюнків «Здай кров заради життя».

Основними цілями і завданнями Конкурсу є: формування у дітей і молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни та на міжнародному рівні; популяризація ідеї добровільного безоплатного донорства крові в Україні та Литві; формування здорового способу життя серед дітей і молоді; підвищення значущості ідеї єдності дружніх країн в очах молодих учасників заради миру та майбутнього.

До участі у конкурсі запрошуються учні 5-11 класів загальноосвітніх, позашкільних, студенти 1-5 курсів професійно-технічних, вищих навчальних закладів України і Литовської Республіки.

Конкурс проводиться в два тури. Перший тур проводять регіональні організаційні комітети (органи управління освітою, у справах молоді та спорту). Другий завершальний тур проводить організаційний комітет, який формується організаторами конкурсу.

Для участі у першому турі авторові необхідно намалювати малюнок, який відображає ідею про необхідність активної участі громадян у популяризація ідеї добровільного безоплатного донорства крові та у русі за здоровий спосіб життя. До участі в конкурсі допускаються малюнки, виконані у будь-якій техніці: графіка, гуаш, масло, кольорові олівці, фломастери і т.д. Формат малюнка може бути А1, А2, А3. Конкурсні роботи приймаються на розгляд до регіонального організаційного комітету або вищого навчального закладу не пізніше 28 лютого 2017 року.

Роботи переможців першого туру конкурсу в термін до 17 березня 2017 року необхідно надіслати до Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» (м. Київ, вул. Щербаківського, 31/40, оф. 62, 03082) разом із супровідним листом, у якому вказуються прізвище, ім’я учасника, місце навчання, контакти.

Підсумки фінального туру конкурсу буде оголошено не пізніше 21 квітня 2017 року. Автори кращих робіт можуть бути запрошені взяти участь у міжнародній поїздці до Литовської Республіки.

З текстом Положення про конкурс можна ознайомитися ТУТ. Електронна адреса організаційного комітету: info@sds.in.ua.

Немає коментарів

Схожі статті:

Світ без насильства Світ без насильства Опубліковано: П`ятниця, 06 грудня 2019 28 листопада в Горішненській ЗОШ І-ІІ ст. Миколаївського району відбувся шкільний конкурс творчих робіт на тему: «Світ без насильства». Активну участь у конкурсі взяли учні 5-9 класів. Переможцями конкурсу стали: Ритаровська Анастасія – учениця 5 класу, Шумська Анастасія – учениця 6 класу, Лавренців...

Переглядів: 942 Коментарів: 0

Відділи освіти

Студентка Львівського кооперативного коледжу – переможниця конкурсу малюнків «Охорона праці очима дітей» Студентка Львівського кооперативного коледжу – переможниця конкурсу малюнків «Охорона праці очима дітей» Опубліковано: Четвер, 23 травня 2019 Нещодавно у Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся II-й Львівський форум з охорони праці під девізом «Безпечне і здорове майбутнє праці», присвячений Всесвітньому дню безпеки та гігієни праці. Організаторами проведення заходу були: Головне управління Держпраці у Львівській області...

Переглядів: 481 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook