Період публікації:

від

до

Категорія:

Підведено підсумки впровадження проекту щодо капітального ремонту та енергоефективності в Сокальській ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 02 грудня 2016 

min
max

У середу, 30 листопада, у Сокальському НВК «ЗШ І-ІІІ ст. № 4 - ліцей» відбулась робоча зустріч з підведення підсумків по реалізації мікропроекту від Українського фонду соціальних інвестицій - УФСІ, спрямованого на покращення умов надання освітніх послуг для громади м. Сокаль.

У заході взяли участь голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих, директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій, директор Львівського регіонального представництва УФСІ Василь Кузьменко, керівники школи, відділу освіти, виконавці робіт та ін.

Основним питанням наради було обговорення взаємодії між громадами, владою та УФСІ під час реалізації проектів у Сокальському районі задля досягнення поставлених цілей та отримання результату.

Слід підкреслити, що реалізація проекту полягала у підвищенні енергоефективності школи коштом гранту уряду Німеччини через німецький банк розвитку #KFW. Обов’язковою умовою було співфінансування мікропроекту районною радою та громадою м. Сокаля. У результаті в навчальному закладі було замінено 185 вікон на суму 2 млн 150 тис. грн.

Нагадаємо, що Сокальський НВК «ЗШ І-ІІІ ст. № 4 - ліцей» визначено опорною школою у Сокальському районі.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Про інтегрований урок української мови і літератури та історії у Маркопільському НВК Про інтегрований урок української мови і літератури та історії у Маркопільському НВК Опубліковано: Середа, 19 лютого 2020 19 лютого 2020 року у Маркопільському НВК відбулося спільне засідання районного методичного об’єднання вчителів української мови і літератури та вчителів історії Підкамінського освітнього кластеру з питання «Роль виховного потенціалу уроку в підвищенні рівня якості навчання школярів в умовах гуманізації...

Переглядів: 698 Коментарів: 0

Відділи освіти

На Львівщині з робочим візитом перебуває Міністр освіти і науки України Ганна Новосад На Львівщині з робочим візитом перебуває Міністр освіти і науки України Ганна Новосад Опубліковано: Четвер, 06 лютого 2020 Сьогодні, 6 лютого, Львівщину відвідала з робочим візитом Міністр освіти та науки України Ганна Новосад. Відтак, Міністр зустрілась із керівниками закладів загальної середньої освіти м. Львова, Стрия, Дрогобича. У межах зустрічі обговорювали переваги та недоліки фінансової автономії, що заважає...

Переглядів: 665 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook