Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівське обласне відділення Олімпійської Академії України – серед кращих в Україні

Опубліковано: Вівторок, 13 грудня 2016 

min
max

Цими днями в Національному університеті фізичного виховання та спорту України (НУФВСУ) відбулися урочисті заходи з нагоди 25-річного ювілею з дня заснування Олімпійської Академії України.

В урочистостях взяли участь президент Національного олімпійського комітету України (НОК), член Виконкому Міжнародного Олімпійського Комітету (МОК), Олімпійський чемпіон Сергій Бубка; віце-президент НОК, член МОК, Олімпійський чемпіон Валерій Борзов; голова Комітету молодіжної політики, спорту та туризму Верховної Ради України Артур Палатний; президент Олімпійської Академії України, член Виконкому НОК України Марія Булатова, почесний ректор НУФВСУ, член Виконкому НОК України Володимир Платонов, президент Української Академії наук Олексій Оніпко, керівник Міжнародної асоціації університетів фізичної культури Кайрат Закірьянов, ректор НУФВСУ Євген Імас, іноземні гості, члени Олімпійської Академії України, керівники обласних відділень, ректори спеціалізованих ВНЗ, студенти та представники ЗМІ.

Сергій Бубка передав вітання з ювілеєм від президента Міжнародного Олімпійського Комітету Томаса Баха та Виконкому МОК. Він зазначив: «Протягом чверті століття Олімпійська Академія України на чолі з її президентом проф. Марією Булатовою демонструє постійний рух вперед, невпинне бажання до вдосконалення та прогресу, досягаючи найвищих результатів». Він наголосив, що цей колектив однодумців та справжніх професіоналів відіграє величезну роль у формуванні й поширенні олімпійських цінностей та ідеалів в нашій країні, Європі та світі.

Сергій Бубка додав, що невипадково за оцінкою авторитетних міжнародних колег Олімпійська Академія України вважається однією з провідних у світі.

Головний олімпієць країни подякував керівництву та колективним членам Академії, серед яких було відзначено й ефективну роботу Львівського відділення Олімпійської Академії України (керівник професор Оксана Вацеба). 

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівська "Галичанка" виборола гандбольний Суперкубок України Львівська "Галичанка" виборола гандбольний Суперкубок України Опубліковано: Понеділок, 29 серпня 2016 Гравці львівської "Галичанки" стали володарем Суперкубка України. В історичному першому матчі за цей трофей "Галичанка" у  Херсоні розгромила місцеву "Дніпрянку" з рахунком 44:23. Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба. "Матчем...

Переглядів: 2532 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Біля будівлі Львівської облдержадміністрації сьогодні відбулась церемонія підняття Державного Прапора України. Біля будівлі Львівської облдержадміністрації сьогодні відбулась церемонія підняття Державного Прапора України. Опубліковано: Вівторок, 23 серпня 2016 Право піднести національний стяг отримали син загиблого учасника АТО Микита Овчарук і наймолодша представниця луганської делегації у Львові Аріна Жовнір, інформує прес-служба ЛМР. Участь у заході взяли керівники області, міста, військові, громадськість, а також діти із Луганської області. З відео видно,що...

Переглядів: 2838 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook