Період публікації:

від

до

Категорія:

Педагогічні читання на тему «Інноваційні виховні технології у роботі класного керівника» у Львівському ВПУ торгівлі та сфери послуг (фото)

Опубліковано: Четвер, 12 січня 2017 

min
max

Навчаючи-учись

Навчаючись – твори

У процесі творчості – навчай!

 

Згідно плану методичної роботи 11 січня 2017р. у ДНЗ «Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг» відбулися педагогічні читання «Інноваційні виховні технології у роботі класного керівника».

Відкрила педагогічні читання директор Кіска Марія Євгенівна, побажала успішної праці учасникам.

Методист Шевчук Руслана Богданівна, розкрила основні аспекти даної теми, а також зазначила теоретично і практично, щодо інноваційних виховних технологій:

  • технологія виховання успішної особистості;
  • індивідуальне виховання;
  • технологія інтегрованого виховання;
  • технологія саморозвитку особистості;
  • колективні, творчі справи.

Шевчук Руслана Богданівна запропонувала оригінальні педагогічні ситуації, знахідки, професійні таємниці і побажала апробовувати на власному досвіді класним керівникам.

На завершення педагогічних читань методист Шевчук Руслана Богданівна подякувала за співпрацю учасникам і висловила надію, що інформація з даної теми наповнить педагогічну скарбничку класного керівника.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 803 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 636 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook