Період публікації:

від

до

Категорія:

У навчальних закладах Львівщини відзначать День Соборності України

Опубліковано: П`ятниця, 20 січня 2017 

min
max

У неділю, 22 січня, до Дня Соборності України, у навчальних закладах Львівщини відбудеться низка виховних та тематичних заходів.

Зокрема, о 12:00 год. розпочнеться урочистий радіоміст вихованців дитячої радіостанції імені В. Мархасіна «Схід і Захід разом» Львівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

О 13:00 год. біля пам’ятника Тарасу Шевченку у м. Львові відбудеться флешмоб, організований Львівським обласним учнівським парламентом.

О 14:00 год. у парку «Погулянка» розпочнеться молодіжна акція «Міст Єдності».

Окрім цього, 25 січня у приміщенні Львівського обласного Будинку вчителя пройде круглий стіл за участі педагогів Львівщини, присвячений Дню Соборності України. Початок заходу – 0 14:00 год.

Також впродовж січня у загальноосвітніх навчальних закладах області проводяться тематичні уроки, виховні години, конференції, семінари, відбуваються зустрічі учасників АТО, ветеранів Української Повстанської Армії, колишніх політв’язнів з учнівською молоддю.

У Львівській обласній науково-педагогічній бібліотеці та бібліотеках загальноосвітніх навчальних закладів організовано експозиції про видатних діячів Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. А в приміщенні Львівського обласного Будинку вчителя представлено тематичну виставку книг, журналів, світлин «Українські педагоги у формуванні ідей Соборності України».

Немає коментарів

Схожі статті:

Заходи щодо відзначення Дня Соборності України Заходи щодо відзначення Дня Соборності України Опубліковано: Середа, 22 січня 2020 З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любовi до Батькiвщини, людської гiдностi, формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України у Пнікутському НВК Мостиської ОТГ (директор І.Д.Гоян) організовано...

Переглядів: 560 Коментарів: 0

Відділи освіти

Заходи з нагоди відзначення Дня Соборності України в НРЦ  «Левеня» Заходи з нагоди відзначення Дня Соборності України в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Четвер, 25 січня 2018 22 січня 2018 року у ІІ відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбулася низка заходів з нагоди відзначення Дня Соборності України, метою яких було ознайомити дітей дошкільного віку з поняттями «єдина», «незалежна» та розширити їхні знання про...

Переглядів: 648 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook