Період публікації:

від

до

Категорія:

Запрошуємо до участі у програмі підготовки викладачів PRO FLE !

Опубліковано: Вівторок, 24 січня 2017 

min
max

Запрошуємо до участі у програмі підготовки викладачів PRO FLE !

Посольство Франції у співпраці з Міністерством освіти і науки України та обласними інститутами післядипломної педагогічної освіти пропонують унікальну програму з підготовки викладачів в Україні PRO FLE.

 

Програма PRO FLE була розроблена Міжнародним центром педагогічних досліджень (CIEP) та Національним центром дистанційної освіти Франції (CNED) і є цифровою платформою для підвищення кваліфікації вчителів французької мови як іноземної.

PRO FLE працює вже у понад 60 країнах світу. В Україні дана програма пропонується вчителям державних середніх загальноосвітніх навчальних закладів як частина програми післядипломної дистанційної освіти ОІППО.
PRO FLE надає можливість вчителям, які мають відповідне бажання, виконати 3 навчальні модулі, на кожен з яких відводиться один рік:

  1. Побудова дидактичної одиниці
  2. Пілотування педагогічного проекту
  3. Оцінювання

Кожен модуль складається з 50-ти годин навчання і має бути виконаний за 4 місяці: 40 годин заочного навчання за допомогою інтернет-платформи та 10 годин навчання в очному режимі в Інституті післядипломної освіти. Після завершення кожного модуля вчитель отримує свідоцтво, яке видається CIEP та CNED. Вартість реєстрації на цифровій платформі (55 € за кожного учасника і за кожний модуль) у повному обсязі сплачується посольством.

Немає коментарів

Схожі статті:

Проектна діяльність у закладах загальної середньої освіти Мостиської ОТГ Опубліковано: Четвер, 27 Червня 2019 У 20018-2019 н.р. методична робота була спрямова  на реалізацію 10 (десяти) проєктів з базових дисциплін з метою підвищення професійної майстерності педагогів, популяризація передового педагогічного досвіду Проєкти розроблені на підставі Закону України «Про освіту» (2017р.),  відповідно до державної...

Переглядів: 1785 Коментарів: 0

Відділи освіти

Ми повинні готувати фахівців, які будуть затребуваними на ринку праці, - Олег Синютка (фото) Ми повинні готувати фахівців, які будуть затребуваними на ринку праці, - Олег Синютка (фото) Опубліковано: П`ятниця, 13 квітня 2018 Сьогодні, 13 квітня, у Львівській ОДА відбулась нарада щодо регіонального замовлення на підготовку кваліфікованих робітничих кадрів. «Сьогодні на Львівщині прослідковується динаміка зі створення нових робочих місць, зокрема за минулий рік ми відкрили 84 нових підприємства, створили 8 тисяч робочих...

Переглядів: 784 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook