Період публікації:

від

до

Категорія:

Інтегрований урок з математики і природознавства в школі Марії Покрови (фото)

Опубліковано: Понеділок, 06 лютого 2017 

min
max

2 лютого в 2 класі школи Марії Покрови проведений інтегрований урок з математики і природознавства "Математику вивчай, про природу дбай". Учитель - Олеся Мельник. Мета уроку: вчити дітей формувати уміння усного додавання чисел, розв'язування задач різними способами, корегувати вимову учнів, продовжити знайомство дітей з особливостями життя бджіл, ввести в активний словник нові слова.

Під час уроку використовувались слайди і роздатковий матеріал. 

Слайд - Народна мудрість: "Бджола мала, а й та працює". Діти відповідали на запитання, пояснювали зміст прислів'я. Вчитель показала діткам діжку з краплинками меду. За кожну правильну відповідь учень отримає по краплинці меду. А в кінці уроку всі побачать, хто як працював. Це дуже заохотило дітей.

Учні визначали зайве число серед поданих чисел, називали "сусідів" чисел, за допомогою гри "Тренажер" допомагали бджілці, з геометричних фігур складали будиночок для бджіл (вулик). На дошці завдань діти підбирали до виразу додавання відповідний вираз множення і зачитували його, розв'язували задачу, відпочивали завдяки фізкультхвилинці.

Чудовий пізнавальний урок!

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Вчителі школи Марії Покрови відвідали з привітаннями обласну владу (фото) Вчителі школи Марії Покрови відвідали з привітаннями обласну владу (фото) Опубліковано: Субота, 25 січня 2020 Вчителі школи Марії Покрови завітали у святковий день, 14 січня, зі щедрівками та привітаннями до обласної влади і побажали їм зустріти з посмішкою і щастям у душі цей рік, йти за покликом серця і досягати всіх цілей, щиро любити та радіти життю!  

Переглядів: 926 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Учні школи Марії Покрови вміють любити природу Учні школи Марії Покрови вміють любити природу Опубліковано: Неділя, 24 листопада 2019 Учні школи Марії Покрови вміють любити природу. Вони відвідують домівку врятованих тварин у парку Знесіння, догдядають за домашніми улюбленцями, а в неділю дружньо годували качок на озері Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького.

Переглядів: 575 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook