Період публікації:

від

до

Категорія:

Тижень англійської мови в Сокальській санаторній школі-інтернаті (фото)

Опубліковано: Середа, 08 лютого 2017 

min
max

З 23 по 28 січня у Сокальській санаторній школі-інтернат ім. Т.Г.Шевченка був проведений предметно-методичний тиждень англійської мови.

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною мовою, а саме англійською, є потребою сьогодення. В нашій школі цей тиждень став довгоочікуваною подією для усіх учнів початкової, середньої та старшої ланки. Тиждень англійської мови – це не лише звіт про виконану роботу, це свято англійської мови, у якому брали учать всі бажаючі. 

Цікаві та змістовні конкурси, відео-презентації та їх обговорення, перегляд фільмів ,створення проектів та стінгазети були запропоновані учням 1 – 11 класів вчителями англійської мови: Салій Л.І., Наконечним В.Р., Криштоф Т.М.

Для учнів 1-4 касів проведенно квест-вікторину на тему: “Learning English is so funny”. Також для них було проведено «Свято англійської мови» де діти з цікавістю відповідали на запитання, пов'язані із Великою Британією, пригадували вивчені віршики та пісні, грали в гру «зіпсований телефон».

Учні 5-7 класів активно працювали над створенням проектно-пошукових робіт на тему: “My favourite sport”. Відбулася відео-презентація одного з найсучасніших видів спорту “Teqball – What is this?” Після перегляду даного відео відбувся брейн-ринг на тему Teqball та його майбутнє.

Також відбулася патріотична гра-змагання серед учнів 8-9х класів “We love Ukraine”. Метою даного заходу було узагальнити уміння та навички учнів з вивченого матеріалу, розширювати лінгвістичний кругозір учнів, прищеплювати любов до Батьківщини, розвивати інтелектуальні здібності учнів за допомогою гри. Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими.

Цікаве відео та подальше його обговорення в форматі круглий стіл відбулося серед учнів 9-11х класів на тему: “Unknown things about London and Great Britain”. Учні з цікаввістю переглядали вищезазначене відео, а пізніше самостійно вели дискусію про відомі та цікаві їм факти про Лондон та Великобританію.

Проведений тиждень показав, що учні не байдужі до вивчення англійської мови, вміють та прагнуть розвивати свою пам’ять, мислити, люблять позаурочні заходи та беруть активну учать у конкурсах. Святкова атмосфера в школі сприяла успішній реалізації всіх наших спільних задумів. Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!

Наконечний В.Р. вчитель англійської мови

Немає коментарів

Схожі статті:

Англійська мова в повсякденному житті (фото) Англійська мова в повсякденному житті (фото) Опубліковано: Понеділок, 19 лютого 2018 Нещодавно у Сокальській санаторній школі-інтернаті у рамках предметно-методичного тижня іноземних мов вчителем Наконечним В.Р. був проведений нестандартний урок англійської мови у 9 класі «Молодіжна культура. Соціальні мережі та інтернет». Педагог запросив колег, щоб представити свій досвід роботи...

Переглядів: 446 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Тиждень англійської мови в НРЦ  «Левеня» Тиждень англійської мови в НРЦ «Левеня» Опубліковано: П`ятниця, 16 лютого 2018 З 12 по 16 лютого 2018 року в I відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради “Навчально-реабілітаційний центр “Левеня”, проходив тиждень англійської мови, в  рамках якого відбулися різноманітні  заходи: презентація “Подорож Великобританією”; вікторина “Зоряна година” (для учнів 3-А та 3-Б...

Переглядів: 721 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook