Період публікації:

від

до

Категорія:

Про проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції «Відтворимо ліси разом»

Опубліковано: П`ятниця, 10 лютого 2017 

min
max

Упродовж 14-15 березня у Києві відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Відтворимо ліси разом» (завантажити програму).

Захід проводиться з метою привернення уваги державних і громадських організацій до проблем збереження біологічного різноманіття лісових екосистем, відтворення та розширення площі високопродуктивних стійких насаджень; підвищення фахового рівня керівників учнівських лісництв, а також сприяння співпраці навчальних закладів, органів державної влади, громадських організацій в  поліпшенні ефективності роботи учнівських лісництв.

До участі в конференції запрошуються керівники учнівських лісництв позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів, наукові та науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів, профільних науково-дослідних установ, працівники установ лісового господарства.

Реєстрація учасників відкрита до 6 березня. Зареєструватися можна ТУТ.

Додаткову інформацію можна дізнатися за телефонами: (044) 430-02-60, 430-04-91; а також e-mail: nenc@nenc.gov.ua; сайт: www.nenc.gov.ua.

Координатор заходу – Федорчук Михайло Ігорович (тел.: 097-40-99-089).

Заначимо, що організатором заходу виступає Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді за підтримки Державного агентства лісових ресурсів України та Товариства лісівників України.

Немає коментарів

Схожі статті:

Освітяни на погостинах у маєтку Михайла Грушевського (фото) Освітяни на погостинах у маєтку Михайла Грушевського (фото) Опубліковано: Четвер, 27 жовтня 2016 У середу, 26 жовтня, у приміщенні Державного меморіального музею Михайлу Грушевському у Львові відбулася науково-практична конференція, приурочена до 150-річчя від дня народження Світоча української історії ХХ століття. Конференція зібрала велику кількість представників педагогічних колективів позашкільних...

Переглядів: 2578 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Про проведення Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2020 році Про проведення Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2020 році Опубліковано: П`ятниця, 27 березня 2020 Міністерство освіти і науки України видало наказ «Про проведення Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2020 році». Зазначається, що мета конкурсу – підвищення якості та удосконалення змісту позашкільної освіти, забезпечення гуртків,...

Переглядів: 4024 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook