Період публікації:

від

до

Категорія:

Учні ЛУФК доклалися до перемог ватерпольного «Динамо»

Опубліковано: Середа, 08 лютого 2017 

min
max

2-5 лютого 2017р. у м.Маріуполі відбулися ігри ІІ туру чемпіонату України з водного поло серед чоловіків.

Команда львівського «Динамо», яка після І туру очолювала турнірну таблицю, і у Маріуполі всі свої матчі виграла і ще більше зміцнила свої лідируючі позиції. Львів’яни почергово перемогли ВК «Маріуполь» 13:3, «ХПІ» Харків 20:6, свого основного конкурента «Слобожанець» Харків 5:4 та зб. Київщини 15:1.

Найрезультативнішими гравцями у складі «Динамо» були вихованці Львівського училища фізичної культури Юрій Маметьєв – 8 влучних кидків, Віталій Свіщов – 7, Дмитро Алєксєєв і Олександр Дядюра – по 6.

 Доклалися до перемог львів’ян і сьогоднішні учні-одинадцятикласники училища Орест Джура, Ярослав Куліков (по 4 забитих м’ячі), Юрій Сова та Нестор Бабський. Для Нестора Бабського (на фото) це був дебют на змаганнях такого рівня.

За результатами перших двох турів чотири команди, а це «Динамо», «Слобожанець», «Маріуполь» і «ХПІ» продовжать боротьбу за чемпіонство у Суперлізі. І тур Суперліги відбудеться 22-24 лютого у Харкові.

А зб. Київщини та сім команд 1999р.н., серед яких і ватерполісти ЛУФК, складуть вищу лігу і розіграють місця з п’ятого до дванадцятого.

Турнірне становище команд після ІІ туру:

1. «Динамо» Львів – 24 очки.

2. «Слобожанець» Харків – 18.

3. ВК «Маріуполь» – 10.

4. «ХПІ» Харків – 8.

5. Зб.Київщини – 0.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Опубліковано: П`ятниця, 03 квітня 2020 Відразу четверо вихованок Львівського коледжу спорту (кол.училище фізичної культури) увійшли у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби у своїх вагових категоріях. У вазі до 50кг ІІІ місце посідає Оксана Лівач (вип.2014р.). В активі Оксани 50 залікових очків, які вона виборола на світовому рейтинговому...

Переглядів: 4734 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 9 березня 2020 року в день народження Великого Кобзаря українського народу з ініціативи штабу Всеукраїнського об’єднання добровольців й за підтримки відділення НОК України у Львівській області, журналу «РІА-Україна» та інших співорганізаторів у Львівському палаці мистецтв відбувся Шевченківський творчий...

Переглядів: 2091 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook