Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулося засідання Львівської регіональної експертної ради з ліцензування та атестації закладів освіти (фото)

Опубліковано: Вівторок, 07 лютого 2017 

min
max

У понеділок, 6 лютого, у департаменті освіти і науки облдержадміністрації відбулося засідання Львівської регіональної експертної ради з ліцензування та атестації закладів освіти.

На засіданні розглядали питання щодо атестації робітничих професій з ліцензованими обсягами прийому, атестації загальноосвітніх та ліцензування дошкільних навчальних закладів.

Відтак, за результатами голосування експертна рада визнала атестованими: Львівський регіональний центр соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів, Львівський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, Вище професійне училище № 19 м. Дрогобича, Приватний заклад «Молодіжний навчальний центр ім. святого Івана Боско» та Приватну середню загальноосвітню школу «Відродження». У сфері дошкільної освіти надали ліцензію ТзОВ «Центр сімейного дозвілля «Мадагаскар».

Ключові слова:

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook