Період публікації:

від

до

Категорія:

Випускники школи Марії Покрови-професіонали своєї справи (фото)

Опубліковано: Субота, 11 лютого 2017 

min
max

Роман Іванишин - випускник школи Марії Покрови. Ромчик з дитинства мріяв про професію масажиста, наполегливо навчався. А зараз він чудовий масажист, працює в поліклініці селища міського типу Нижанковичі Старосамбірського району. До знаючого доброго професіонала постійні черги пацієнтів. Мрії здійснюються - нечуючий Роман Іванишин досяг своєї мети!

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Вчителі школи Марії Покрови відвідали з привітаннями обласну владу (фото) Вчителі школи Марії Покрови відвідали з привітаннями обласну владу (фото) Опубліковано: Субота, 25 січня 2020 Вчителі школи Марії Покрови завітали у святковий день, 14 січня, зі щедрівками та привітаннями до обласної влади і побажали їм зустріти з посмішкою і щастям у душі цей рік, йти за покликом серця і досягати всіх цілей, щиро любити та радіти життю!  

Переглядів: 904 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Учні школи Марії Покрови вміють любити природу Учні школи Марії Покрови вміють любити природу Опубліковано: Неділя, 24 листопада 2019 Учні школи Марії Покрови вміють любити природу. Вони відвідують домівку врятованих тварин у парку Знесіння, догдядають за домашніми улюбленцями, а в неділю дружньо годували качок на озері Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького.

Переглядів: 570 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook