Період публікації:

від

до

Категорія:

Благодійників, волонтерів та меценатів Львівщини запрошують до участі у Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2016»

Опубліковано: Вівторок, 14 лютого 2017 

min
max

У Львівській області триває збір заявок на участь у регіональному етапі Національного конкурсу «Благодійна Україна». Останній термін подачі – 28 лютого 2017 року.

Метою конкурсу є розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва в Україні, поліпшення якості комунікацій між благодійниками та отримувачами допомоги, створення додаткових можливостей для їхнього продуктивного діалогу.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Переможців визначатимуть в п’ятнадцяти колективних, трьох індивідуальних і чотирьох спеціальних номінаціях.

Вшанування переможців і лауреатів «Благодійної України» відзнакою «Ангел добра» і дипломами відповідно відбудеться на урочистій церемонії «Благодійна Львівщина – 2016» та на головній церемонії в Києві.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті: www.blagoukraine.org.

Зазначимо, що засновником конкурсу є Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація благодійників України». На Львівщині партнером асоціації є Львівська обласна громадська організація «Центр ділового партнерства» (координатор конкурсу – Оксана Лисак, тел.: (098) 638-95-07, e-mail: oksa05@gmail.com).

Довідково:

Національний конкурс «Благодійна Україна» став знаковою подією у суспільному житті нашої країни. За чотири останні роки його проведення на адресу Оргкомітету надійшло понад 1 500 заявок від благодійних і громадських організацій, установ та громадян. Чотири роки поспіль експерти «Зеленої книги української благодійності» називають конкурс найбільш ефективною і корисною подією для розвитку та промоції благодійності в Україні.

До Наглядової ради Конкурсу входять співачка, мисткиня, журналіст і громадська діячка Анжеліка Рудницька (голова Наглядової ради), лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко, директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович, співачка Марина Одольська, поет Сергій Жадан, фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя. Головою Національної експертної ради є Марина Криса, Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Приятелі дітей».

При підготовці та проведенні Національного конкурсу «Благодійна Україна» Асоціація благодійників України традиційно співпрацює з державними органами влади. Співорганізатором конкурсу є Міністерство соціальної політики України, конкурс підтримують Міністерство освіти і науки, Міністерство охорони здоров’я та Міністерство культури України. Постійним партнером є Державний комітет телебачення та радіомовлення України.

Немає коментарів

Схожі статті:

Триває збір заявок для участі в національному конкурсі «Благодійна Україна – 2017» Триває збір заявок для участі в національному конкурсі «Благодійна Україна – 2017» Опубліковано: Понеділок, 22 січня 2018 Триває збір заявок для участі в національному конкурсі «Благодійна Україна – 2017». Переможців на загальнодержавному рівні визначать в п’ятнадцятьох основних, трьох індивідуальних та чотирьох спеціальних номінаціях. Метою конкурсу є розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства...

Переглядів: 583 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Триває прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна – 2019» Триває прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна – 2019» Опубліковано: П`ятниця, 03 січня 2020 Асоціація благодійників України оголошує активну фазу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019». Конкурс є відкритим та направлений на підтримку проектів, проходить щорічно і його часовими рамками є календарний рік. Метою конкурсу є підтримка та розвиток ефективного соціально-орієнтованого...

Переглядів: 1499 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook