Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині відбулися обласні змагання з плавання серед учнів ДЮСШ (фото)

Опубліковано: Вівторок, 14 лютого 2017 

min
max

Нещодавно у м. Трускавці в плавальному басейні дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» пройшли обласні змагання з плавання серед учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львівщини (юнаки 2005 р.н., дівчата 2007 р.н.).

Загальне керівництво змаганнями здійснювали Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України (начальник відділення – Анатолій Ігнатович) та відділ освіти Трускавецької міської ради( завідувач – Орест Лобик). Обслуговувала змагання суддівська бригада ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ».

На урочистому відкритті обласних змагань учасники заходу вшанували хвилиною мовчання загиблих українців в Авдіїівці на Сході України.

Змагання носили особисто-командний характер і проводились з метою пропаганди та популяризація спортивного плавання, підвищення рівня спортивної майстерності юних плавців, підведення підсумків роботи серед спортивних шкіл Львівщини.

Усі переможці та призери змагань були нагороджені грамотами Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині пройшов Всеукраїнський турнір з плавання На Львівщині пройшов Всеукраїнський турнір з плавання Опубліковано: П`ятниця, 10 листопада 2017 Нещодавно відбувся Всеукраїнський турнір з плавання «Осінь Прикарпаття», присвячений 70-річчю заснування Дрогобицької ДЮСШ та 75-річниці створення УПА. Змагання, організовані відділенням плавання Дрогобицької ДЮСШ та сектором з питань фізичної культури та спорту відділу молодіжної політики, сім’ї...

Переглядів: 623 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Визначено переможців обласних змагань з баскетболу серед учнів ДЮСШ Визначено переможців обласних змагань з баскетболу серед учнів ДЮСШ Опубліковано: Понеділок, 26 лютого 2018 У м. Львові завершились Обласні змагання з баскетболу серед учнів ДЮСШ, юнаків 2002-2003 років народження. Змагання проходили 14-16 лютого у залі ігрових видів спорту Обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Першість на змаганнях виборола команда Львівської ОДЮСШ (тренер – Михайло Курса), друге...

Переглядів: 606 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook