Період публікації:

від

до

Категорія:

«Небесна сотня в небо полетіла»

Опубліковано: Понеділок, 20 лютого 2017 

min
max

19.02.2017 року у Котівській ЗОШ І-ІІ ст. імені Михайла Логина Яворівського району відбувся виховний захід «Небесна сотня в небо полетіла», присвячений Героям Небесної сотні. Ведучі висловили слова шани людям, які поклали свої голови за наше майбутнє. Під час заходу діти читали вірші, учнівський хор «Камертон» виконав пісні,присвячені Героям Небесної сотні та усім Героям-бійцям, які віддали своє життя за нашу рідну землю: «Пливе кача», «Небесна сотня», «Прошу в неба й землі», «Мальви», «А на моїй землі іде війна», «Не будь байдужим»(керівник Христиніна Л.І.). Продовжили виступ ансамбль «Калина» і заспівали  пісні «Спіть герої, спіть», «Небесна сотня України», «Журавлі», «Небесній сотні»(керівник Кіт М.С.). Зворушила усіх присутніх,  також, пісня «Степом, степом», виконана Тістечок Оксаною. 
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Героя - Михайла Логина та  славних Героїв Небесної Сотні. Події на Майдані та на Східному фронті проявили вражаючу незламність, патріотизм та хоробрість українських захисників, які ціною свого здоров’я і життя боронять від агресора незалежність та цілісність нашої країни.

На заході був присутній гість, сільський голова Була Володимир. Він сказав: «Ми не маємо права забути, що  Герої Небесної Сотні дали нам можливість жити вільно, будувати нову країну, і ми в неоплатному боргу перед ними. Вони загинули, щоб ми жили. І найменше, що ми можемо – це зробити так , щоб їх жертва не була марною та щоб подібне більше ніколи не повторилось»

А на завершення, ведучі закликали усіх згадати у своїх молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам’ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих. Дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. У жалобі схилімо голови.

Захід підготували  вчитель музики Христиніна Л.І.педагог-організатор Кіт А.М.

Забути кров святу не маєм права! –
Лишила слід безсмертний і терпкий…
Героям України – Слава! Слава! Слава!!!
І наша пам’ять – на усі віки!

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook