Період публікації:

від

до

Категорія:

45 дітей зі Львівщини оздоровляться в «Молодій гвардії»

Опубліковано: Середа, 22 лютого 2017 

min
max

У вівторок, 21 лютого, 45 дітей пільгових категорій вирушили на оздоровлення та відпочинок до Українського дитячого центру «Молода гвардія» на І тематичну зміну «Від серця до серця».

За словами заступника директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Віктора Степанюка, першочергово надаються путівки дітям-сиротам, дітям, які позбавлені батьківського піклування, інвалідам, дітям з малозабезпечених та багатодітних сімей та тим, які перебувають на диспансерному обліку.

Важливо, що під час тематичної зміни триває навчальний процес у середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів «Молода гвардія». Школа працює за оригінальним навчальним планом, що складається на основі розроблених МОН України базових навчальних планів, враховуючи специфіку сезонної школи.

Для дозвілля дітей в таборі діють творчі майстерні. Протягом зміни проводяться різноманітні спортивні естафети, заходи, спрямовані на фізичний розвиток дитини, спортивне орієнтування на місцевості. Дітей залучають до командних ігор та конкурсів, проводяться розважальні дискотеки, конкурси юних талантів.

У дитячому центрі діти перебуватимуть 21 день.

Слід зазначити, що для отриманням путівок необхідно звертатися до управлінь соціального захисту населення районних державних адміністрацій та виконавчих комітетів міст обласного значення за місцем реєстрації.

Необхідні роз’яснення можна отримати за тел.: (032) 255-47-96.

Немає коментарів

Схожі статті:

З початку червня за кошти обласного бюджету оздоровили майже тисячу дітей пільгових категорій З початку червня за кошти обласного бюджету оздоровили майже тисячу дітей пільгових категорій Опубліковано: Четвер, 27 Червня 2019 За кошти обласного бюджету департамент соціального захисту населення закупив понад дві тисячі путівок для оздоровлення дітей на узбережжі Чорного моря та у закладах Львівської області. Відтак, з початку червня оздоровили майже тисячу дітей пільгових категорій. Про це повідомили сьогодні, 27 червня,...

Переглядів: 1336 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

Впродовж червня у шкільних таборах відпочили майже 23 тисячі дітей Впродовж червня у шкільних таборах відпочили майже 23 тисячі дітей Опубліковано: Вівторок, 18 Червня 2019 Впродовж червня в області функціонують 514 таборів, у яких відпочили 22 937 дітей. Про це сьогодні, 18 червня, зазначила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій. «Пришкільні літні табори працюватимуть на базі закладів освіти. Такі табори – одна із складових щодо забезпечення...

Переглядів: 1033 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook