Період публікації:

від

до

Категорія:

День Святого Валентина в 4 класі Бориславської ЗСШ-інтернаті

Опубліковано: Середа, 22 лютого 2017 

min
max

Це від любові сонячно стає,

Й душа аж до зірок увись несеться.

Якщо любов в твоєму серці є,

То все чарівним і легким здається.

               14 лютого, в день святого Валентина, проводилась година спілкування в 4 класі Бориславської  ЗСШ - інтернаті на тему «Це від любові сонячно стає…».

В день, який сучасності став популярним  і відомим як міжнародний день закоханих, наші діти активно і завзято залучились до обговорення теми любові та дружби.

           Насамперед, хотілось звернути увагу учням на симпатію між однокласниками, яка часто з’являється вже в їхньому віці, на почуття поваги та толерантності, на виявлення добрих позитивних емоцій, почуття культури спілкування між хлопчиками та дівчатками,  прояву ніжних зворушливих знаків уваги.

Діти з цікавістю ознайомились з інформацією святкування дня Валентина в Європі.  Колективно як одна дружня сім'я створили валентинку із сердечками, на яких самостійно підписали основні, на їхню думку, риси, які необхідні для дружби  між хлопчиками та дівчатками.

         Дуже серйозно діти взялись за виготовлення валентинки власними руками, створення виставки валентинок, придумували власні побажання своїм друзям, яким і була присвячена  ця година спілкування.

Важливо, що як  дівчатка змогли чітко висловити свої міркування, яким повинен бути справжній хлопчик-рицар , якими якостями, рисами характеру повинен бути він наділений, щоб їм сподобатись, так і хлопчики обмінялись думками про  свій  ідеал  подруги – дівчинки.

          Свято пройшло емоційно, радісно та піднесено. На закінчення, вихователь  зі своїми вихованцями  обмінялись валентинками, тим самими засвідчуючи дружбу та повагу в колективі.

 А ще ми друзів любимо сердечно, 
Вчимося хлопчики з дівчатками дружить. 
В любові сила величезна, безперечно, 
А без любові в світі не прожить. 
 

 

Семйоник М.М., вихователь 4 класу

Немає коментарів

Схожі статті:

Даруємо посмішку (фото) Даруємо посмішку (фото) Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 21.01.2020 р. в Лівчицькій спецшколі відзначали день обіймів. В міжнародний День обіймів Хочем Вам всім побажати Обійматися міцніше Ендрофіни заряджати. Навкруги стане тепліше, Бо всі радість подарують. Обіймайтесь веселіше На планеті всі святкують.

Переглядів: 763 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Це від любові сонячно стає Це від любові сонячно стає Опубліковано: Понеділок, 19 лютого 2018 Це від любові сонячно стає, Й душа аж до зірок увись несеться. Якщо любов в твоєму серці є, То все чарівним і легким здається. 14 лютого відзначають міжнародне свято Валентина. Не обійшло стороною це свято і  школярів нашої Бориславської ЗСШ-інтернату. Як відомо, свято Валентина називають...

Переглядів: 584 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook