Період публікації:

від

до

Категорія:

Українська делегація взяла участь в XI німецько-польсько-українській педагогічній конференції (фото)

Опубліковано: Четвер, 23 лютого 2017 

min
max

На запрошення Європейської академії з м. Оценгаузен (Німеччина, федеральна земля Саарлянд) делегація з України у складі 11 представників взяла участь в XI німецько-польсько-українській педагогічній конференції, яка проходила з 18 до 22 лютого. Очолював делегацію Львівщини заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігор Гайдук. Учасниками також були начальник управління департаменту Світлана Книшик, начальник відділу освіти м. Дрогобича Петро Сушко, директори шкіл м. Львова та Дрогобича.

Під час конференції була підписана угода про співпрацю в освітній галузі міністром освіти та культури федеральної землі Саарлянд Ульріхом Комерсоном та куратором освіти Підкарпатського воєводства Малгожатою Раух. Серед запрошених також була Алла Польова, Генеральний консул України у м. Франкфурт-на-Майні.

На пленарному засіданні доповідачі обговорювали питання нової освітньої реформи у Польщі, участі учнів у міжнародних проектах, роль інтернаціональних зустрічей для формування міжкультурних компетенцій, пошук нових шляхів інтеграції.

Учасники конференції активно долучились до роботи у чотирьох секціях («Сприяння у розвитку міжкультурних компетенцій», «Мовна анімація у міжнародному обміні», «Цифрові медійні засоби в програмах обміну учнями», «Способи і методи передачі демократичних цінностей»), де в інтерактивній формі знайомились із новими методами комунікацій та актуальними темами для міжнародних проектів.

Організатори конференції не забули і про культурну програму: із задоволенням усі учасники відвідали місто Франкфурт-на-Майні.

Щиру вдячність делегація Львівщини висловлює організаторам  конференції – п. Єжи Вегжиновському та п. Гансу Боллінгеру – справжнім друзям України, які вже в восьме поспіль  залучають українських педагогів та школярів до участі у міжнародних проектах.

Немає коментарів

Схожі статті:

«Впровадження освітньої реформи на Львівщині»: в області стартувала масштабна конференція «Впровадження освітньої реформи на Львівщині»: в області стартувала масштабна конференція Опубліковано: Середа, 21 серпня 2019 Сьогодні, 21 серпня, стартувала масштабна конференція «Впровадження освітньої реформи на Львівщині» у форматі дискусійної платформи. Участь у заході взяв голова Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський. «Освіта – це процес, який виховує людину, а не тільки дає їй знання тієї...

Переглядів: 823 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Львівщина розширюватиме співпрацю з «Альянс Франсез» у сфері освіти Львівщина розширюватиме співпрацю з «Альянс Франсез» у сфері освіти Опубліковано: Середа, 14 листопада 2018 Сьогодні, 14 листопада, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрівся із директором «Альянс Франсез» Львів Ніколя Фасіно. «Хочу подякувати вам за теплий прийом, адже через повагу і доброзичливість до мене, ви виявляєте повагу до нашої культури, мови та народу зокрема»,...

Переглядів: 517 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook