Період публікації:

від

до

Категорія:

Перегляд підручників 2-8класів на виявлення недоліків.

Опубліковано: П`ятниця, 24 лютого 2017 

min
max

У Завадівському НВК 22.02.2017р. пройшла апробація підручників гуманітарного циклу. У обговоренні теми взяли участь вчителі початкових класів , вчителі предметники, шкільний  бібліотекар та члени учнівського самоврядування.

У процесі дослідження підручників  були висловлені певні зауваження: відсутність у підручниках текстів окремих творів, біографій письменників, які передбачені для обов’язкового вивчення; важкими для сприймання та розуміння є художні твори з «Літературного читання» у початкових класах;  з програми вилучено деякі теми, проте  у підручниках і досі залишились.

Незважаючи на окремі недоліки, видання підготовленні на професійному рівні, насичені цікавим та пізнавальним матеріалом, залучають учнів до активної пошукової діяльності, відповідають державним вимогам до рівня загальноосвітньої підготовки учнів. 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook