Період публікації:

від

до

Категорія:

«Герої не вмирають»

Опубліковано: П`ятниця, 24 лютого 2017 

min
max

22 лютого 2017 року в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. Буського району відбулася учнівська відеоконференція пам'яті Героїв Небесної Сотні. Дев’ятикласники згадали про ті трагічні дні нашої неньки-України. Учні мали можливість передивитись відеофільм «Зима, що нас змінила»  і у жалобі схилити голови, згадавши всіх Героїв Майдану, а також тих, хто поліг на полі бою, хто повернувся інвалідом, а кого недочекаються сивочолі батьки. Усіх присутніх закликали згадати у молитвах усіх Героїв України,  які поклали свої голови на полі бою. Під сумний гімн Майдану «Пливе кача» учні та вчителі вшанували хвилиною мовчання пам'ять  тих, хто своїм життям викупив свободу для мільйонів українців.

Спомин про велич та жертовність наших Героїв Небесної Сотні, які на столичному Майдані заплатили власним життям за ідеали Революції гідності, завжди залишатимуться тим святим дороговказом, який показуватиме правильний шлях не одному поколінню справжніх громадян нашої держави!

/інф. директора школи Топорівської С.Л./

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook