Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині підбили підсумки проекту «Школа безпечного життя»

Опубліковано: П`ятниця, 24 лютого 2017 

min
max

У четвер, 23 лютого, у приміщенні Головного управління Національної поліції у Львівській області відбулась презентація результатів пілотного проекту «Школа безпечного життя», який тривав з вересня 2016 року до лютого 2017 року у навчальних закладах Золочівщини.

У рамках проекту поліцейські місцевого відділу поліції спільно з соціальними педагогами щотижня проводили у школах інтерактивні заняття для підлітків.

Загалом організували 4 тренінги для поліцейських та педагогів, провели понад 250 занять для 700 школярів та розповсюдили понад 10 000 інформаційних матеріалів. Загалом до проекту долучилися 24 загальноосвітні навчальні заклади Золочівщини.

Важливий результат проекту – розроблення ефективної методології для навчання дітей правилам безпеки, яка не лише пройшла експертизу у Львівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти, але й була успішно впроваджена у школах Золочівського району.

У перспективі організатори планують поширити напрацьовані методики проекту на інші райони, міста обласного значення, об’єднані територіальні громади Львівської області.

Зазначимо, що організатори проекту – благодійна організація «Твоє право» у співпраці з Головним управлінням Національної поліції у Львівській області, департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації, службою у справах дітей Львівської облдержадміністрації. Фінансове сприяння проекту надав Канадський фонд підтримки місцевих ініціатив.

Немає коментарів

Схожі статті:

Т. Г .Шевченко - великий  співець України Т. Г .Шевченко - великий співець України Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020 Т. Г. Шевченко - великий  співець   України.6 березня у 3 класі Золотковицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Мостиського району під керівництвом учителя Лабик М.В. було проведено навчальний проект "Т. Г.Шевченко - великий  співець України". Учні активно брали  участь у розробці проекту: шукали...

Переглядів: 2738 Коментарів: 0

Відділи освіти

Школи з малих населених пунктів мають унікальну можливість долучитись до проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» Школи з малих населених пунктів мають унікальну можливість долучитись до проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» Опубліковано: Четвер, 13 лютого 2020 Учителі-учасники проєкту пройдуть навчання з інфомедійної грамотності та одержать матеріали для інтеграції відповідних навичок у свої уроки. Ціль проєкту – навчити учнів критично сприймати інформацію, протидіяти маніпуляціям, усвідомити цінність високоякісної інформації в контексті шкільної освіти. Рада...

Переглядів: 530 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook