Період публікації:

від

до

Категорія:

«Любіть свій нарід, за нього Господа моліть, для нього працюйте, вчіться і живіть».

Опубліковано: Понеділок, 27 лютого 2017 

min
max

«Любіть свій нарід, за нього Господа моліть, для нього працюйте, вчіться і живіть». Під таким гаслом з 13 по 21 лютого були проведені в Куликівській ЗОШ І-ІІІ ступенів заходи, присвячені 125 річчю від дня народження Йосифа Сліпого. Учні 6-Б класу ( класний керівник Перетятко О.Я., вчитель музики Свистун Р.В., педагог-організатор Сидорак О.Б.) підготували відкрите заняття батьківського лекторію на тему: «Батьки, християнська родина – це основаа здорового суспільства». 
Учнівська рада випустила тематичну шкільну газету «Йосиф Сліпий – голос сумління та речник українського народу» ( редактор учень 10-Б класу Курка Дмитро ). Бібліотекар школи Горнофлюк Г.І. підготувала книжково-журнальну виставку «Йосиф Сліпий – патріот України».
Вчитель християнської етики Славич М.Б. провела з учнями 1-11 класів тематичні уроки «Патріарх від Бога та вірний син свого народу». Цікаво та пізнавально підготовлено учнівську конференцію «Тернистий шлях Йосифа Сліпого». Вчитель Славич М.Б. презентувала слайд-презентацію про життя патріарха. Відео супроводжували підготовлені учнями 9-их класів доповіді. У конференції взяли участь учні 8-9 класів, які працювали у групах і презентували проекти на теми: «Любов Патріарха до України», «Чи може людина ХХІ стати святою?» та інші. Настоятель храму Великомученика Дмитрія селища Куликів отець Роман Стецко взяв активну участь у роботі учнівської конференції. Діти склали молитви вдячності Богу за патріарха Йосифа.

Немає коментарів

Схожі статті:

"ВЕСЕЛИЙ ВУЛИК" У ЛЬВОВІ "ВЕСЕЛИЙ ВУЛИК" У ЛЬВОВІ Опубліковано: Четвер, 29 Червня 2017 "ВЕСЕЛИЙ ВУЛИК" У ЛЬВОВІ      Днями вихованці центру літнього відпочинку "Веселий вулик" Жовківського центру творчості їздили в м. Львів, де у "Форумі" подивилися цікавий мультфільм.          А сьогодні у День творчості дивували своїми аплікаціями, піснями, танцями та малюнками.

Переглядів: 775 Коментарів: 0

Відділи освіти

ГО «Об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО». ГО «Об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО». Опубліковано: П`ятниця, 23 Червня 2017 Жовківський районний дитячий центр оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка» гостинно зустрів фахівців Жовківського районного центру зайнятості, котрі 20 червня провели виїзний профорієнтаційний захід для учнівської молоді. У таборі ми працювали поруч з представниками ГО «Об’єднання учасників...

Переглядів: 610 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook