Період публікації:

від

до

Категорія:

Використання ІКТ у навчально-виховному процесі – вимога часу – методична рада у Червоноградській школі № 12

Опубліковано: Понеділок, 06 березня 2017 

min
max

16 лютого 2017  року у ЧЗШ №12 відбулося засідання методичної ради-презентації щодо  науково-методичної проблеми «Використання інформаційно-комунікаційних технологій для удосконалення навчально-виховного процесу», над якою працює педагогічний колектив.


Заступник директора Кішак Зоряна Мирославівна презентувала модель інформатизації  ЧЗШ №12, інформувала про черговий етап роботи над науково-методичною проблемою, проаналізувала результати анкетувань учителів, ознайомила з кращими авторськими матеріалами педагогів школи, опублікованими на інтерет-ресурсі «Методичний портал».

Керівники методичних об’єднань учителів інформували про особливості використання ІКТ своїми колегами  на уроках та позаурочних заходах. Ломоносова Татяна Юрівна, керівник м/о вчителів математики та інформатики, повідомила про використання он-лайнового середовища Міксіке на уроках, про участь учнів школи у конкурсах-квестах з інформатики.

Запісоцька Надія Богданівна, керівник м/о вчителів початкових класів, інформувала про реалізацію проекту «Віртуальна школа» та вебінари, в яких беруть участь педагоги.

Мельник І.М., Сідельник О.М., Ящишин І.В., керівники методичних об’єднань учителів історії та географії, іноземних мов,  предметів природничого циклу,  презентували педагогічні програмні засоби для уроків. Учитель української мови та літератури  Цьох О.Б. інформувала про використання програми  «Test-W»   для уроків контролю знань. 

Меда Л.В. та Галабурда О.В., керівники методичного об’єднання вчителів предметів спортивно-розвивального та естетичного циклу, ознайомили присутніх із авторськими блогами своїх колег.

Педагоги школи запропонували провести майстер-класи щодо різних аспектів використання ІКТ.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook