Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято жінки і весни

Опубліковано: Вівторок, 07 березня 2017 

min
max

«Як починається весна?Авжеж – жіночим святом!» - такими словами розпочалося свято у Завадівській СЗОШ І – ІІ ст. 07.03.2017р., на яке були запрошені мами, бабусі, сестрички, вчителі  та учні школи.

Глядачі мали змогу відчути перші подихи весни,побачити пробудження перших квітів, а також переглянути цікаві та веселі сценки, присвячені підготовці дітей до маминого свята.Учні показали інсценізації «Найкращий подарунок», «Торт для матусі», « Чия мама краща?», « Скоро свято», « Мама допоможе». Діти вітали своїх матусь, бабусь, сестричок, вчителів веселими піснями, частівками, виконаними ансамблем народних інструментів, розважали конкурсами для мам «Впізнай себе у малюнку дитини», «Чи знає мама свою дитину», для бабусь – «Допоможи бабусі вдягнути голку в нитку», « Приший ґудзик», « Впізнай онука по руках». Учні підготували для своїх рідних маленькі подаруночки, виготовлені власноруч. А на завершення свята хлопчики привітали ще й своїх однокласниць.

Свято підготувала і провела вчитель початкових класів Яворська О. З., учні другого класу та вчитель музики  Сиротюк О. О.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook