Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень Захисту Вітчизни

Опубліковано: Вівторок, 07 березня 2017 

min
max

Згідно з річним планом роботи  та з метою виховання учнів на кращих традиціях військової слави України, духу патріотизму, здорового способу життя та підготовки до служби у лавах Збройних Сил України  у НВК «Любинцівський ЗНЗ І - ІІІ ст. – ДНЗ»  з 27.02 по 03.03. 2017 року проходив Тиждень Захисту Вітчизни.

 У рамках тижня була проведена конференція «Є така професія – Батьківщину захищати» для учнів 9- 11 класів, де учні  дізналися багато нових та цікавих фактів про військові професії. Між учнями 10- 11 класів відбувся конкурс строю та пісні, а для учнів 6- 8 класів організовано Козацькі забави.

Учні 10 класу підготували інформаційне повідомлення «Історія розвитку Збройних сил України», де розширили та поглибили свої знання щодо розвитку української армії в період незалежності.

Для дівчат 10-11 класу був проведений тренінг «Перша невідкладна медична допомога».

Протягом проведення Тижня Захисту Вітчизни учні НВК були активними учасниками усіх запланованих заходів.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook