Період публікації:

від

до

Категорія:

Тільки в праці життя і краса людини

Опубліковано: Вівторок, 07 березня 2017 

min
max

Згідно з планом роботи НВК та з метою вивчення нових форм і методів роботи з дітьми, розвитку творчості учнів, узагальнення та поширення передового педагогічного досвіду, підвищення професійного рівня та розкриття творчих здібностей учнів з 27 лютого по 03 березня 2017 року  у НВК «Любинцівський ЗНЗ І – ІІІ ст. –ДНЗ» був проведений тематичний предметний Тиждень  трудового навчання.

Тиждень розпочався з проведення лінійки «Тільки в праці життя і краса людини», на якій учні познайомилися  із різними видами робітничих професій.

У рамках Тижня відбулися заходи, які охопили  учнів  5-11-их класів НВК. Так  між учнями 5-8-их класів відбувся конкурс знавців трудового навчання, у 5-6-их класах проведено бесіди про значення праці в житті людини. Юнаки 6-11-их класів виготовляли шпаківні та годівнички для птахів, а дівчата долучились до акції «Подаруй своє тепло солдату» - виготовляли сувеніри воїнам АТО.

Учні школи мали змогу познайомитися із творчими роботами  своїх товаришів під час проведення виставки найкращих робіт, виготовлених на уроках трудового навчання.

Учителі Сидор Г.С, Василик М.І. при проведенні заходів застосували різні засоби, форми, методи для творчого розвитку школярів, підтримки їхніх особистих нахилів та здібностей  на основі психологічних та дидактичних принципів навчання.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook