Період публікації:

від

до

Категорія:

Екологічне виховання у Мостиській ЗОШ №1 I-III ступенів

Опубліковано: Вівторок, 07 березня 2017 

min
max

    Прийшла весна, природа оживає й прокидається від  зимового сну. З вирію до рідних домівок   повертаються  наші пернаті друзі. Їм потрібні місця для проживання, які нерідко вони будують самі, або це роблять люди. Виготовляти шпаківні, годівниці для пташок - наш обов’язок.

       Отож у  п’ятницю, 03 березня , учні 7-А класу Мостиської ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів разом із класним керівником, вчителем біології та хімії Федак Галиною Львівною ,здійснили екологічний десант до Мостиського лісництва, контора якого розташована в Мостиській ІІ. Метою нашої  поїздки було  розвішати шпаківні та годівниці, виготовлені учнями школи, для пернатих друзів. Діти отримали нагоду ознайомитися з роботою лісництва і людей, які у ньому працюють. Лісничий Ціж Ярослав Федорович та його  помічник Швед Віталій Степанович розповіли про те, як проводиться відновлення лісових насаджень, показали  інвентар з допомогою якого це робиться. Ярослав Федорович показав дітям карти з якими працюють лісничі, пристрої з допомогою яких маркують дерева, вимірюють кубатуру лісу. Віталій Степанович провів невеличку екскурсію показав рідкісні дерева та кущі , зібрані на території лісового господарства, розповів про тварин, котрі в ньому живуть. Діти проявляли живий інтерес до роботи господарства, висловлювали своє бачення майбутнього не тільки лісу, а й природи в цілому.

 Та найбільше захопило дітей розвішування годівниць та шпаківень. Вони почували велику гордість і свою відповідальність перед природою.
    Це була наша перша зустріч з працівниками лісового господарства. Маємо велику надію, що не остання . Цікаво було б здійснити екскурсію влітку, коли все довкола зеленіє, цвіте.

  Ми щиро вдячні Ціжу Я.Ф  та Шведу В.С. за цікаву зустріч а також за подаровані ними рослини, котрі  ми використаємо для озеленення школи.

                                              

Немає коментарів

Схожі статті:

Участь у Всеукраїнському конкурсі винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму Участь у Всеукраїнському конкурсі винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму Опубліковано: Середа, 12 квітня 2017      5 квітня 2017 року в КЗ ЛОР» «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» пройшов очний тур обласного етапу Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму.       Конкурс є щорічним змаганням талановитої...

Переглядів: 521 Коментарів: 0

Відділи освіти

Вчимося виправляти помилки (фото) Вчимося виправляти помилки (фото) Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 26 лютого 2020 року для учнів 4-х класів КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» вчитель християнської етики Юрків Р.С. провела інтегрований урок-тренінг «Вчимося виправляти помилки». На основі ситуативних завдань школярі демонстрували свою здатність орієнтуватися...

Переглядів: 1120 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook