Період публікації:

від

до

Категорія:

Він був сином кріпака, а став володарем у царстві духа

Опубліковано: Середа, 15 березня 2017 

min
max

     Зорепадом летять роки у минуле, у віки... Але щороку приходить до нас весна, а з нею - Шевченківські дні, дні пам'яті великого сина України Тараса Григоровича. І сьогодні Шевченкове слово живе в наших серцях, турбує свідомість, утверджує національний дух. У нашій школі проходять ці дні з великим трепетом у серці й усвідомленням того, чиї ми діти, яке наше величне коріння й яка велика роль Т.Шевченка в становленні нашої мови й державності.

    У Підлісецькій ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося свято : "Вічне слово Кобзаря", який провела вчитель української мови та літератури Голубко Е.Г. Ми ще раз перенеслися в ті далекі часи, коли жив і працював митець. Запалилися його ідеями,почерпнули невмирущі скарби творчості.
    Учні молодших класів взялися участь у конкурсі читців-декламаторів : "Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття".

    Години спілкування, вікторини, перегляд відеофільмів - усі шкільні заходи спрямовані на те, щоб підростаюче покоління було інтелектуально розвинене, патріотично свідоме і творче, щоб прийдешні покоління могли гордитися нами, як ми Т.Г.Шевченком.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Реалізація проєкту "Єдина країна - рідна Україна"("Схід і Захід разом") Реалізація проєкту "Єдина країна - рідна Україна"("Схід і Захід разом") Опубліковано: Вівторок, 03 грудня 2019 ЗМІНИМО КРАЇНУ РАЗОМ З 12 по 15 листопада 2019 року Надсянську землю, Мостиську об’єднану територіальну громаду, відвідали учителі (директорка Крупчинська Ірина Станіславівна, заступниці директорки Скляр Ніна Григорівна та Голованьо Альона Георгіївна, Гребень Олеся Валеріївна – хімії та біології,...

Переглядів: 696 Коментарів: 0

Відділи освіти

Легенди древнього Львова Легенди древнього Львова Опубліковано: Середа, 15 травня 2019 В НРЦ "Мрія" відбувся захід присвячений Дню міста Львова "Легенди древнього Львова". Учні мали можливість зануритися в історичне минуле Львова та провести паралелі у розвитку міста сьогодні.

Переглядів: 314 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook