Період публікації:

від

до

Категорія:

Молодь запрошують до участі в конкурсі проектів міждержавного обміну

Опубліковано: Понеділок, 27 березня 2017 

min
max

Міністерство молоді та спорту запрошує до участі у конкурсі проектів для молоді у межах українсько-польських обмінів. На цю мету у Державному бюджеті України передбачили 1 млн грн.

Як інформують у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, пріоритетами цьогорічного конкурсу є:

  • зміцнення міжкультурного діалогу;
  • набуття компетенцій, необхідних для активної участі у громадському і професійному житті;
  • посилення співпраці та обмін досвідом у сфері технічної та професійної освіти;
  • підтримка громадянської активності серед молоді, включаючи підприємництво та волонтерство;
  • розповсюдження європейських цінностей і досвіду євроатлантичної співпраці;
  • вивчення спільного минулого, боротьба з упередженнями і стереотипами в розумінні спільної історії та у сучасних відносинах.

Заявки можуть подавати представники неприбуткових організацій, які працюють з молоддю та зареєстровані в Україні. Це, зокрема, інститути громадянського суспільства, навчальні заклади та комунальні установи.

Українські організації, які подають заявки на участь у конкурсі до Мінмолодьспорту, повинні мати партнерську організацію з Польщі та надати відомості про неї при подачі документів.

Пакет документів на участь у конкурсі потрібно подати на офіційному бланку організації у Мінмолодьспорт України до 12:00 год. 24 квітня 2017 року.

Умови реалізації проектів та пакет документів можна переглянути за посиланням: http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/29714.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Молодь Львівщини запрошують до участі у конкурсі «Всеукраїнський юнацький водний приз 2020» Молодь Львівщини запрошують до участі у конкурсі «Всеукраїнський юнацький водний приз 2020» Опубліковано: П`ятниця, 27 грудня 2019 Громадська організація «Всеукраїнська водне товариство «Вотернет» оголошує про початок прийому робіт на конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз 2020» (ВЮВП) – національний етап Міжнародного конкурсу «Stockholm Junior Water Prize». Конкурс покликаний об'єднати інтелектуальні та творчі здібності...

Переглядів: 1332 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Активну молодь запрошують до участі в конкурсі соціальних ідей Активну молодь запрошують до участі в конкурсі соціальних ідей Опубліковано: Середа, 08 листопада 2017 Програма з соціальної педагогіки Українського католицького університету проводить конкурс соціальних ідей. До участі запрошують активну молодь віком 14-17 років. Конкурс відбувається в три етапи. На першому етапі потрібно розказати про ідею, яку хочеш реалізувати у своїй громаді (місті, селі, селищі,...

Переглядів: 905 Коментарів: 0

Учнівське та студенське самоврядування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook