Період публікації:

від

до

Категорія:

29 березня відбулося засідання методичної комісії учителів географії та економіки Яворівщини

Опубліковано: Четвер, 30 березня 2017 

min
max

29 березня 2017 року у Новояворівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Яворівського району відбулося засідання районної методичної комісії учителів географії та економіки на тему: «Педагогічна творчість, як засіб у подоланні себе вчорашнього». Методистом О. Копитко підведено підсумок роботи педагогів з обдарованими дітьми, які брали участь, стали переможцями Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії та економіки , творчих конкурсів, змагань у 2016-2017 н.р. Детально проаналізовано якість виконання завдань учасниками ІІ етапу олімпіад, конкурсів туристичного зльоту «Орієнтування на місцевості» та «Окомірне знімання», визначені недоліки, помилки, проблеми. Учасники засідання  опрацювали методичні рекомендації  про проведення ДПА учнів у системі загальної середньої освіти.

Досвідом педагогічної діяльності  поділилася учителі географії, які атестуються у 2017 році, розкрили методичні проблеми, над якими працюють. Про використання схематичної наочності на уроках географії та економіки ділився досвідом Наумко М.М., учитель Кам’янобрідської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Петра Андрусіва.  Що таке квест –технологія, про її застосування у виховній роботі розповіла Курчик К.О., учитель Старицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, досвідом застосування інтерактивних форм навчання на уроках географії поділилася Дудич М.Р., учитель Салашівської ЗОШ І – ІІ ступенів.                         

                                                                                                

      

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook