Період публікації:

від

до

Категорія:

Квест – як інноваційна технологія в освітньому процесі

Опубліковано: Четвер, 30 березня 2017 

min
max

Учасники творчої групи вчителів географії продовжують працювати над проблемою:  «Квест – як інноваційна технологія в освітньому процесі», а саме впровадження ігрової форми роботи у вигляді квестів на уроках географії. 29 березня 2017 року на базі Новояворівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбулося третє засідання творчої групи вчителів у складі: О.Копитко, Д. Пастернак, Л. Данкевич, Г. Костів, С. Зубач, Л. Гули, К. Курчик.

Були розглянуті основні засади, змістовна лінія, мотивація  квесту, його види, методика застосування, детально проаналізовані зміст та тематика узагальнюючих уроків типу квест по темах навчальної програми з географії у 7 класі. В перспективі заплановано видати збірник на допомогу вчителеві,  до якого увійдуть завдання для створення квестів з використанням на різних етапах уроку та готові конспекти нестандартних уроків узагальнення знань. 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook