Період публікації:

від

до

Категорія:

Належна підготовка учня до ЗНО-2017

Опубліковано: Четвер, 30 березня 2017 

min
max

Відповідно до плану роботи методичного кабінету та з метою належної підготовки учнів до проведення державної підсумкової атестації і ЗНО у 2017 році на базі Яворівської ЗОШ І – ІІІ ступенів №3 імені Тараса Шевченка відбулася  інструктивно-методична нарада для учителів, які викладають  українську мову та літературу в 9 та 11 их класах.

Із інформацією про нормативне забезпечення державної підсумкової атестації виступила М. Пономарьова, методист методичного кабінету відділу освіти Яворівської райдержадміністрації. У ході наради учителі української словесності розглянули хід підготовки та проведення ДПА у 9 класі з української мови та літератури, вимоги до атестаційних робіт, форми підготовки до ЗНО учнів 11 класів.

Під час практичного заняття, яке провели Гуль І. Б., учитель української мови та літератури Яворівської ЗОШ І – ІІІ ступенів №2 та Стасів О. В., учитель української мови та літератури Новояворівського НВК «ЗОШ ІІ ступеня – ліцей»,  увагу учителів – словесників було зосереджено на написанні власного висловлення.

М. Пономарьова розповіла про програму Міжнародного оцінювання досягнень учнів – РІSA.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook