Період публікації:

від

до

Категорія:

Педагогічна рада в школі Марії Покрови

Опубліковано: П`ятниця, 31 березня 2017 

min
max

20 березня в школі Марії Покрови відбулося засідання педагогічної ради. 

Порядок денний: 1) Уроки трудового навчання, вчимося господарювати.. 2) Мережа освітньо-соціально-культурних центрів  м.Львова.

- Слухали: Крамара Ю.М. про формування у дітей позитивного ставлення до праці, як вищої цінності в житті та мотивацію їх до соціальної трудової діяльності. На уроках школярів навчають різноманітним трудовим навичкам та вмінням, виховують такі моральні  якості, як  працьовитість, відповідальність та цілеспрямованість.

-Слухали: Лілію Лепеху про пріорітетний напрямок діяльності Центру денного перебування - формування вмінь дітей з особливими потребами, розвиток їх інтелектуальних та творчих здібностей, реабілітацію та оздоровлення. Кожна дитина займається з психологом, дефектологом, фізреабілітологом, сурдопедагогом. Проводяться групові та індивідуальні заняття.  У центрі дворазове гаряче харчування. Центр допомагає  дітям потрапити в колектив, а батькам - заощадити гроші (оскільки всі заняття безкоштовні), влаштуватися на роботу або знайти час для себе.

Ухвалили: прийняти до відома інформацію, ознайомитись з Положенням центру.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 719 Коментарів: 0

Вища освіта

Вчителі школи Марії Покрови відвідали з привітаннями обласну владу (фото) Вчителі школи Марії Покрови відвідали з привітаннями обласну владу (фото) Опубліковано: Субота, 25 січня 2020 Вчителі школи Марії Покрови завітали у святковий день, 14 січня, зі щедрівками та привітаннями до обласної влади і побажали їм зустріти з посмішкою і щастям у душі цей рік, йти за покликом серця і досягати всіх цілей, щиро любити та радіти життю!  

Переглядів: 905 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook