Період публікації:

від

до

Категорія:

Благодійний творчий фестиваль"Євробачення 2017" серед лідерів учнівського самоврядування Львівщини

Опубліковано: Субота, 01 квітня 2017 

min
max

Заходи Львівського обласного учнівського парламенту це своєрідна зустріч старих добрих друзів, які мають спільну мету. Учнівське самоврядування це простір – що надихає.

Так за ініціативою президента ЛОУП – Петра Сітека ( ССЗШ№15 м. Львова) разом з активістами робочої групи ЛОУП – Рудницької Каріни (ССЗШ №75 м. Львова) та Поліщука Андрія (НВК ім. В. Симоненка) - відбувся творчий благодійний фестиваль серед лідерів учнівського самоврядування Львівщини – «Євробачення 2017». Метою якого було зібрання коштів на лікування активістки Сокальського регіонального учнівського парламенту – Ільницької Віталії (учениці Сокальської ЗОШ №2).

У творчому поєдинку взяло участь 15 парламентів області, і головною умовою конкурсу було стати делегатом певної європейської країни (обрання країни відбувалося в онлайн жеребкуванні).

Захід відбувся за підтримки департаменту освіти та науки Львівської обласної держадміністрації, а також молодіжну ініціативу підтримали підприємці Львівщини, а саме директор ТзОВ «ЮТАНО» - Поліщук Наталія Ярославівна та Юнко Ярослав Андрійович, ТзОВ «Снєжка – Україна» - генеральний директор Павлусь Марек, директор з маркетингу Кукурудз Оксана, а також спів акціонер – Наталія Голод-Рудницька, директор ТМ «Добрий вечір» - Молчанов Олег Володимирович разом з дружнім колективом підприємства. Так спільними зусиллями учасники отримали подарунки, а також змогли поласувати смаколиками. За умовами конкурсу переможці зможуть реалізувати будь-який соціальний арт проект  у своєму місці чи районі.

Найважче завдання отримало журі фестивалю, адже усі номери, попри те що підготовкою займалися президенти та парламентарі учнівського самоврядування, були на досить високому професійному рівні. Судити учасників довелося екс-президенту ЛОУП, та надзвичайно творчій особистості - Христині Головко, хореографу, керівнику колективу «ВІВА ДЕНС» - Ірині Шовак, співаку – Андрію Очкусю (ВСЕ ПРО), представнику ТзОВ «Снєжка Україна», а також відомому організатору культурно-масових заходів – Воломиру Місяйлові.

Так за підсумками журі перемогу здобув міський парламент м. Миколаєва, що представляв Польщу, а також яскраві номери учасників м. Стрия, Сихівського, Шевченківського та Франківського районного учнівського парламенту, Турківського районного учнівського парламенту та учнівського самоврядування м. Червоноград – запам’яталися як одні з кращих, адже усіх вразила яскравість номерів, хореографія, костюми а також, що є найбільш вагомим показником – командна робота  лідерів учнівського самоврядування.

Такі заходи об’єднують молодь, а тим більше якщо вони мають благодійний характер.

Президія Львівського обласного учнівського парламенту, щиро дякує усім хто долучився, адже разом ми зможемо більше, зокрема колективу «ВІВА ДЕНС», співаку Андрію Очкусю – за виступи.  Дякуємо активу ЛОУП, який допомагав в організації  – Семигіновському Андрію, Курочці Юлії, Марфутіній Катерині, Мартину Володимиру, Католі Василині, Приступі Лілії, Малькуті Маркіяну, Павлишин Уляні, Гараздовському Андрію, Федчишину Андрію. Щира подяка - Марті Панчиняк, Олександрові Юганюку, Русланові Кунанцю та Роману Коханському за технічну підтримку, а також президенту Сихівського районного учнівського парламенту – Жищинській Анні, президенту Шевченківського районного учнівського парламенту – Булаку Олегу та заступнику президента Залізничного районного учнівського парламенту – Рудницькій Каріні за масову агітацію, та збір коштів на лікування.

 

Учасники :

  1. Турківський районний учнівський парламент (Італія)
  2. Учнівський  парламент м. Стрий (Іспанія)
  3. Сколівський районний учнівський парламент (Англія)
  4. Шевченківський районний учнівський парламент (Греція)
  5. Сокальський регіональний учнівський парламент (Франція)
  6. Перемишлянський районний учнівський парламент (Хорватія)
  7. Учнівський парламент м. Миколаїв (Польща)
  8. Залізничний районний учнівський парламент (Німеччина)
  9. Яворівський районний учнівський парламент (Швеція)
  10.  Учнівський парламент м. Трускавець (Білорусь)
  11.  Франківський районний учнівський парламент (Україна)
  12.  Учнівське самоврядування м. Червоноград (Бельгія)
  13.  Сихівський районний учнівський парламент (Туреччина)
  14.  Жоківський районний учнівський парламент (Австрія)
  15.  Актив ЛОУП (Португалія)


 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

День пам’яті жертв політичних репресій День пам’яті жертв політичних репресій Опубліковано: Вівторок, 23 травня 2017 21 травня у Львові відзначили  День пам’яті жертв політичних репресій. Біля пам’ятника Жертвам комуністичних злочинів (пл. Шашкевича). Керівництво обласної державної адміністрації, обласної ради, Львівської міської ради та представники громадськості поклали квіти та лампадки. Духовенство провело екуменічну...

Переглядів: 974 Коментарів: 0

Учнівське та студенське самоврядування

«Пам'ять це час, який може безслідно зникнути» «Пам'ять це час, який може безслідно зникнути» Опубліковано: Четвер, 18 травня 2017 Пам’ять. Це не просто частина історії. Пам’ять – це наша совість, біль, наша гордість. Пам’ять про наших дідів, батьків і старших братів, пам’яті вічно молодих солдатів і офіцерів, що мужньо боролися, пам’ять про тих, хто поліг смертю хоробрих, всіх, чиї серця обпалила Друга світова війна. Так 8 травня...

Переглядів: 862 Коментарів: 0

Учнівське та студенське самоврядування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook