Період публікації:

від

до

Категорія:

Теоретичний семінар для вчителів фізичного виховання

Опубліковано: Понеділок, 03 квітня 2017 

min
max

     Музейний відділ Львівського обласного Будинку вчителя спільно  з Львівським державним університетом фізичної культури ім. Ів. Боберського провів теоретичний семінар на тему: "Сокільський рух й українське шкільництво в ділянці руханки і змагу".

     На семінар запрошено спеціалістів відділу освіти, голів методоб'єднань, вчителів фізичного виховання, історії та предмету "Захист Вітчизни" шкіл,  гімназій, ліцеїв міста Львова та області.

     У вступній частині семінару слово мала завідувач музейним відділом ЛОБУ Віра Романчак про ініційовані  Міністерством освіти і науки України аспекти реформування освітнього процесу у школі.

     Предметом розгляду семінару стали "Вплив Сокільського руху на запровадження організованих форм тілесного виховання в освітніх закладах українців". Доповідач Ярослав Тимчак - доцент, кандидат наук з фізичного виховання, завідувач кафедри олімпійської освіти ЛДУФК.

     Виступив з науковим повідомленням на тему: "Сокільські написи національного і міжнародного рівня" Андрій Сова, кандидат історичних наук, доцент кафедри олімпійської освіти ЛДУФК.

     Слухачі семінару із захопленням переглянули документальний фільм про VI всесокільський злет у Празі 1912 року.

Немає коментарів

Схожі статті:

Теоретичний семінар до 128 річниці від дня народження професора тіловиховання Степана Гайдучка Теоретичний семінар до 128 річниці від дня народження професора тіловиховання Степана Гайдучка Опубліковано: Четвер, 31 травня 2018 Музейний відділ Львівського обласного Будинку вчителя спільно з кафедрою олімпійської освіти Львівського державного університету фізичної культури ім.І.Боберського організували та провели теоретичний семінар на тему: «Сівач зерна добра на рідній ниві». На захід запрошено спеціалістів відділів освіти,...

Переглядів: 478 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Педагогічний семінар "Виховання дітей дошкільного віку" Педагогічний семінар "Виховання дітей дошкільного віку" Опубліковано: Понеділок, 11 грудня 2017 11грудня 2017р. в приміщенні Львівського обласного Будинку вчителя відбувся педагогічний семінар на тему: «Сучасні підходи у вихованні дітей дошкільного віку». Семінар проводила педагог ЛОІППО Максимів О.М. Проблема якості освіти є актуальна у сучасних реаліях реформування системи освіти. На різних...

Переглядів: 327 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook