Період публікації:

від

до

Категорія:

хресна дорога

Опубліковано: Понеділок, 10 квітня 2017 

min
max

У Тростянецькому НВК  5 квітня, вдбувся тематичний захід "Під хрест твій стаємо" . Мета - виховувати в учнів почуття чуйності та милосердя.

Триває піст – час покаяння, очищення і навернення. Це є особиста нагода, коли ми можемо розважати  над Страстями Господніми, йти разом з Ісусом Хресною Дорогою, з ним вмерти і воскреснути до нового життя.

Учні  Тростянецького НВК теж мали  змогу розважити , мандруючи стаціями Хресної Дороги. Так учні 2 класу (кл. керівник Братчик О.Р.), 4 класу (кл. керівник Кіричук А.Б.), 8 класу (кл. керівник Пурій З.С.) підготували і провели змістовну духовну розповідь маленьких дітей,  які висловлюють своє ставлення до родини, батьків, друзів, рідної землі та мови на основі повчання  Хресної Дороги.  Їхні розповіді супроводжувались вдало підібраними страсними  піснями , слайдами та уривками фільмів повчального змісту.  У доступній формі діти висловили свій погляд на проблему материнства та батьківства. Присутні на виступі батьки і родичі школярів глибоко задумались над духовними потребами сьогодення.

Завершилося дійство молитвою всіх присутніх.

Немає коментарів

Схожі статті:

Сурми та звитяги Сурми та звитяги Опубліковано: Понеділок, 21 жовтня 2019 16 жовтня на базі Тростянецького НВК відбувся конкурс-фестиваль патріотичного мистецтва "Сурми звитяги". У 2019 році виповнюється 110 років з дня народження Степана Бандери, 90 років створення Організації українських націоналістів(ОУН) та 20 років фестивалю "Сурми звитяги". Метою конкурсу є широке пропагування...

Переглядів: 384 Коментарів: 0

Відділи освіти

Подаруй свого янгола героям Небесної Сотні". Подаруй свого янгола героям Небесної Сотні". Опубліковано: П`ятниця, 22 лютого 2019 21 лютого відбувся флешмоб "Подаруй свого янгола героям Небесної Сотні".

Переглядів: 297 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook