Період публікації:

від

до

Категорія:

День здоров'я в Бориславській ЗСШ-інтернаті

Опубліковано: Середа, 12 квітня 2017 

min
max

Щорічне проведення Дня здоров'я ввійшло в традицію Бориславської санаторної школи - інтернат. Вчителем біології Пігур О.М. був проведений у 8-Б класі тематичний урок  на тему : "Безпека харчових продуктів"  для того, щоб учні могли зрозуміти, як багато значить здоров'я в їхньому житті.

На уроці розглядались найважливіші причини , які шкодять здоров’ю людини та шляхи їх вирішення.

Акцент було зроблено на тому, як впливають харчові продукти на розумові процеси , самопочуття, настрій та ясність мислення. Проблеми зі здоров’ям все частіше стають пов'язані з вживанням недоброякісної їжі. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, щорічно в світі реєструється близько 2 мільйонів летальних випадків, значна частина серед дітей, в результаті захворювань, які виникли при вживанні в їжу небезпечних харчових продуктів.

Насичення організму генно-модифікованою продукцією, барвниками, замінниками, хімічними речовинами повільно, але вірно руйнує кожного, у кого в раціоні є ці продукти.

Також було обговорено і питання негативного впливу куріння та алкоголю на організм.

Учні заздалегідь підготували проекти на подану тематику і презентували їх на уроці. Здоров'я є однією з основних цінностей і найдорожчим багатством людини. Без нього життя не може бути повноцінним і щасливим.

На жаль, досить часто ми бездумно  «розтринькуємо»  цей дарунок, забуваючи, що дуже легко втратити здоров'я, а повернути,  інколи, неможливо.

Бажаємо всім здоров’я !!!

Немає коментарів

Схожі статті:

«Здоровим бути модно». «Здоровим бути модно». Опубліковано: Середа, 22 травня 2019 Збереження і зміцнення здоров'я дітей на сьогоднішній день є пріоритетним напрямком, оскільки лише здорові діти можуть належними чином засвоїти отримані знання. У 8 класі Бориславської ЗСШ- інтернату  вихователь Держепільський Микола Миронович провів виховну годину на тему , «Здоровим бути модно». Учні...

Переглядів: 434 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

«Здоровий спосіб життя». «Здоровий спосіб життя». Опубліковано: Понеділок, 23 квітня 2018 16 квітня вихователями 8 класу Бориславської ЗСШ-інтернату  Шемеляк  Н.С. і Шохою І.В. було проведено  виховну годину на тему: «Здоровий спосіб життя». В ході даної бесіди діти почули нову інформацію, засвоїли та закріпили нові знання. Учні з цікавістю дискутували, ділилися враженнями від почутого....

Переглядів: 546 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook