Період публікації:

від

до

Категорія:

Зустріч бібліотекарів шкіл міста Борислава

Опубліковано: Середа, 12 квітня 2017 

min
max

В Бориславській ЗСШ-інтернаті  відбулася зустріч бібліотекарів шкіл міста - «День відкритих дверей».  На засіданні були присутні  бібліотекарі  загальноосвітніх шкіл № 1,3,4,7.санаторної школи та методист міського методкабінету Демко Я.Й..

 Зустріч організувала і провела Галащук І.Т., бібліотекар санаторної школи-інтернату.

 Обговорювалось найважливіше питання сьогодення «Час читати» «Як привернути увагу учнів до книги?»

Бібліотекарі  шкіл поділилися досвідом роботи, обговорити різні методи роботи, а саме як підвищити інтерес  учнів до читання,  до ефективного користування книжковим фондом,   популяризацію  книг різної тематики.

Для цього проводяться індивідуальні бесіди, аналіз читацьких  формулярів, моніторинг  читацького  інтересу, колективне читання.

Розширити та поглибити знання допомагають книжкові  виставки, такі як «Нові надходження», «Тематичні виставки», «Дні інформації», виставки до знаменних і пам’ятних  дат та ін.

Проводяться бібліотечні  уроки, години  позакласного  читання, інсценізація прочитаних казок.

Як підсумок - ще раз було підтверджено думку, що вміння і бажання добре і багато читати робить людину розумнішою, добрішою, інтелектуальною. На прикладах позитивних героїв виховується мужність, чесність, любов  до свого роду, до батьків, до своєї Батьківщини.

 

Галащук І.Т., бібліотекар   

Немає коментарів

Схожі статті:

Читання-найкраще навчання. Читання-найкраще навчання. Опубліковано: П`ятниця, 13 квітня 2018 12.0418 р в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання класним керівником 10 кл. Бориславської ЗСШ-інтернату Басюк В. А та бібліотекарем школи Галащук І. Т. було проведено виховну годину "Вивчення читацьких потреб та інтересів учнів». Діти ознайомились з новинками художньої літератури: Т. Егеланн...

Переглядів: 397 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Навігатор в океані знань (фото) Навігатор в океані знань (фото) Опубліковано: Середа, 11 жовтня 2017 Нещодавно у 9 класі Сокальської санаторної школи-інтернату, в рамках відзначення Всеукраїнського дня бібліотек, формуючи у дітей загальнолюдські цінності, виховуючи любов, шанобливе ставлення до книг, популяризуючи періодичні видання для підлітків, було проголошено акцію «Порекомендуй книгу із бібліотеки...

Переглядів: 554 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook